Prdiš pred partnerjem? Ne boš verjela, kaj naj bi to razkrivalo o vajinem razmerju 😂

So dnevi, ko si vetrove spuščala le na skrivaj v njegovi kopalnici, mimo? Preberi tole in nam povej, če se strinjaš! 😂

Prdiš pred partnerjem? Ne boš verjela, kaj naj bi to razkrivalo o vajinem razmerju 😂 (foto: Profimedia) Profimedia
28. 9. 2021

No, več kot očitno je, da sta s partnerjem prerasla obdobje tihih prdcev in tistih, ki si jih na skrivaj spuščala takrat, ko ga ni bilo v bližini! Imamo prav? 😂

Ne glede na to, kako veliko lajšanje si začutila, ko si ga prvič (naglas in ...) brez tajenja spustila v njegovi bližini, te bo tale novica morda razveselila še nekoliko bolj. 😉

Če pred partnerjem sproščeno prdiš, se vama obeta ...

Študija, ki so jo v Združenih državah Amerike izvedli v več kot 125 gospodinjstvih je namreč dokazala, da je prdenje v resnici eden pomembnih pokazateljev, kako uspešno razmerje se vama obeta. Kako?

Študija je ugotovila, da ljudje za prvi 'prdec' pred partnerjem potrebujejo približno pol leta, kar sovpada s časom, ko si zaljubljenca prvič izpovesta ljubezen.

Rezultati so pokazali, da je 51% anketirancev pred svojim partnerjem prvič prdnilo v prvem polletju, 22% v le nekaj tednih, 29% pa med dvema in šestimi meseci. Kar pomeni, da .... si prvi prdec privoščimo takrat, ko se v razmerju resniiiiiično dobro počutimo, in ko je čustvena navezanost in intima najvišja.

Te morda zanima tudi: Teh 6 znakov v hipu RAZKRIJE, ali je vajin ODNOS zdrav (in fantastičen) ❤️

Kar v osnovi pomeni, da ... je takrat, ko se odločita za prvi prdec, vajino razmerje resnično dobro. Številni zakonski terapevti in strokovnjaki za razmerja so namreč prepričani, da se pravo in trdno razmerje lahko začne komaj, ko sta partnerja pripravljena drug pred drugim 'pokazati' tudi svojo manj elegantno plat.  

Prdenje v razmerju je torej znak trdnosti in intimne povezanosti, in odlična osnova za dolgotrajno in srečno zvezo.

Se s tem strinjaš? Zapiši nam v komentar. ;)

Preberi še: Žena po 37 letih zakona ugotovi, da jo mož vara. Preveri, kako HUDOOOO mu je vrnila 😂

Priporočamo tudi: "Če seksata bolj malo, ni kriva le ona, ampak oba" (zapis MOŽA, ki bi ga morali prebrati vsi)