SE*S v termah: 'Vzel me je pod tušem brez vrat, in bilo je IZJEMNO' (vroča zgodba bralke)

Vrooooča zgodba bralke, ki OBOŽUJE seks na javnem mestu 🔥

SE*S v termah: 'Vzel me je pod tušem brez vrat, in bilo je IZJEMNO' (vroča zgodba bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2022

Ah, seks na javnih mestih. Ne vemo, ali je krivo kršenje pravil ali adrenalin, ki nam teče po žilah, ko skušamo ostati skriti, ampak zagotovo vemo to, da je seks na javnih mestih lahko boljši od tistega v udobni postelji. Spodaj preberi vročo izpoved naše bralke. 

»Najprej morem priznati, da če le vidim priložnost za seks na javnem prostoru, to rada takoj izkoristim. Pri tem sem v zvezi tudi glavna pobudnica, saj je fant nekoliko bolj sramežljiv, poleg tega pa ga je zelo strah, da bi ga kdo zasačil. Mene pa že sama predigra in prepričevanja zelo vzburita!

Letos poleti sva za obletnico odšla v terme, kjer sva preživela romantičen vikend. Ker sva bila v termah, ki so namenjene parom, je bilo že samo vzdušje precej seksi, zato nisva potrebovala veliko spodbude.

Resnični moški odkrito priznali, zakaj LJUBIJO analni seks

Ko sva nekega popoldneva ostala sama pri bazenih, so mi v oči takoj padli tuši, ki niso bili narejeni v klasičnih kabinah, ampak zgolj prepleteni med zidovi, brez vrat ali zaves. To se mi je zdelo precej zanimivo, adrenalin je naredil svoje in preden sem se dodobra zavedala, sva se znašla v enem izmed tušev.

To pa ni bilo vse, ko sva zaključila v tušu (mimogrede, bilo je izjemno) sva odšla v garderobo, kjer so bila okoli naju zgolj ogledala in sušilci za lase. Soba ni imela niti strehe, a to naju ni ustavilo.

Fant me je zopet stisnil k sebi in že z njegovega pogleda sem razbrala, kaj se bo zgodilo.

Ker sva bila na odprtem, so bili vsi zvoki strogo prepovedani, zato mi je fant dal svojo roko na usta. Prvič pa sem med seksom tudi vse skupaj gledala v ogledalu in videla njegove izraze užitka kar me je še bolj vzburilo. Skratka, vse skupaj je bilo noro vroče. In najboljši del? Noben naju ni zasačil.

"Z dvema moškima sem seksala v troje, in TAKO to izgleda v resnici" (resnična zgodba)

Mislim, da je ta obisk term fantu popolnoma spremenil mnenje o seksu na javnih mestih.«

Fotografije: Profimedia