Se tudi ti sprašuješ, ali imaš ČUDEN vonj, ko te oralno zadovoljuje? TO je storila ženska iz Kranja

"Nikoli si nisem mislila, da se bom kdaj tako dobro počutila razkoračena na pisarniškem stolu."

Se tudi ti sprašuješ, ali imaš ČUDEN vonj, ko te oralno zadovoljuje? TO je storila ženska iz Kranja (foto: Louisa Parry, Cosmopolitan Slovenija) Louisa Parry, Cosmopolitan Slovenija
21. 7. 2022

Nikoli si nisem mislila, da se bom kdaj tako dobro počutila razkoračena na pisarniškem stolu. Fant, s katerim sva takrat hodila, je z jezikom v meni prebujal občutke, ki jih do tedaj nisem poznala. Tisti večer je moral delati dlje, zato sem ga po službi obiskala, da bi mu delala družbo. Takoj ko je končal delo, me je prijel za roko in me odpeljal v svojo pisarno in naslednje, česar se spomnim, sta moker stol in njegova brada.

Nisem se obremenjevala, kakšna se mu zdi moja vulva od blizu, takrat sta bila pomembna le moj užitek in sproščenost.

Pa vendar nisem bila od nekdaj tako zelo sproščena glede videza svoje vulve.

Včasih, ko sem seksala ali se predajala oralnim užitkom, je bila moja glava polna negativnih misli v stilu: Zakaj med mojimi nogami ne ostanejo dlje? Imam čuden vonj? Se nisem dobro obrila? Preprosto se nisem mogla sprostiti, kot bi si želela.

Prepričana sem bila, da moja vulva ni dovolj dobra, ker ni imela ličnih sramnih ustnic, ker ni bila popolnoma pobrita in ker ne diši po rožicah. Danes mi je jasno, da se do teh zaključkov nisem dokopala sama, ampak mi jih je v glavo zadala družba oz. osebe, s katerimi sem bila v zvezi.

"Fant, v katerega sem zaljubljen, je pri meni doma našel svoje GOLE fotke in zgodilo se je TO" (izpoved bralca)

Negotovosti o moji vagini so se začele, ko sem prvič moškemu dovolila, da me oralno zadovolji. Navadno sva predigro začela tako, da sem ga oralno začela zadovoljevati jaz, ko pa sem bila sama na vrsti za užitek, je predigra navadno trajala manj kot minuto.

V poznih najstniških letih sem vedno naletela na moške, ki niso kazali navdušenja nad oralnim zadovoljevanjem ali pa so se mu izogibali. Mislila sem, da sama to pač moram početi, zato sem se s tem sprijaznila.

Spomnim se prigode z nekdanjim fantom. Igrala sva se 'resnico ali izziv'. Vino me je ravno prav opilo, sprostila sem se, bila sem pomanjkljivo oblečena in vzdušje je bilo ravno pravšnje. Vse do trenutka, ko sem ga izzvala, da poljubi mojo muco. "Kaj? Če pa je kosmata?" se je zgrozil. Nisem bila sveže obrita ali depilirana, zato se je tu in tam že pojavila kakšna dlačica, vseeno pa nisem pričakovala takšnega odziva, še posebno ne od nekoga, ki ni popolnoma urejen. Njegov komentar je moje misli le potrdil, in namesto da bi zamenjala partnerja, sem še naprej prepričevala moške, da me oralno obdelajo.

V nekem trenutku sem preprosto spoznala, da je negativnih izkušenj dovolj. Ker moški niso oralno zadovoljili mene, je bila predigra v veliki meri osredotočena le na partnerja, zato je bil prodor vedno boleč. Kakšen je potem namen spolnega odnosa, če v njem sploh nisem uživala? Začela sem zavračati vse fante, s katerimi se nisem počutila popolnoma sproščeno. Nehala sem se videvati s tistimi, ki me niso želeli oralno zadovoljevali, in če z njim nisem začutila strasti, niso bili zame.

"Ležala sem v skritem kotičku NUDISTIČNE plaže, ko se je od nikoder pojavil ..." (izpoved bralke)

V letih, ki so sledila, sem se vedno dobivala s fanti, ki v moji vulvi niso iskali napak. Imela sem fanta, ki me je spodbujal, da se mu usedem na obraz. Spet drugi me je po video kameri zasul s komplimenti in navodili, kako naj obrnem kamero, da jo bo čim bolj videl.

Pozitiven odnos mojih partnerjev do moje vulve je začel izboljševati mojo samozavest, in počasi sem si dovolila, da se v svoji koži počutim dobro. Spoznala sem, da je vsaka vagina edinstvena in da vsekakor ne obstaja ena 'prava' oblika. Popolnoma nič ni narobe z videzom moje ali katere druge vagine. Ko bomo nehali slediti ideji o popolnosti, se bomo vsi počutili bolj svobodno in veliko bolje.

Fotografije: Profimedia