"Fant, v katerega sem zaljubljen, je pri meni doma našel svoje GOLE fotke in zgodilo se je TO" (izpoved bralca)

Pozor, neprijetna situacija!

"Fant, v katerega sem zaljubljen, je pri meni doma našel svoje GOLE fotke in zgodilo se je TO" (izpoved bralca) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 7. 2021

Kaj se zgodi, ko se tvoja simpatija, o kateri sanjaš že sto let in za katero vedo vsi tvoji prijatelji, pojavi v tvojem stanovanju, ti pa imaš na steni obešeno njegovo fotografijo?

Preveri v spodnji izpovedi našega bralca!

"Odkar sem prijateljem povedal, da sem gej, mi oni skušajo najti fanta. Seveda zna biti to kdaj pa kdaj nadležno, a je v veliki meri izredno zabavno, saj skupaj vedno govorimo o potencialnih kandidatih, simpatijah in podobno. No, že nekaj časa sem zagledan v fanta, a ne vem, ali je gej ali ne. Vsi prijatelji mi pravijo, da je brez dvoma gej in tudi jaz tako mislim, a se mi hkrati ne zdi fer, da bi nanj pritiskal. Konec koncev sem tudi sam rabil kar nekaj časa, da sem prišel iz omare in razumem, da je to lahko zelo stresno.

Prav zato je moja zatreskanost ostala skrivnost med mojimi prijatelji, kar pa ne pomeni, da sem zaradi tega kaj manj tarča šal in zbadanj. Prijateljskih, seveda.

Za moj rojstni dan, na primer, so mi kupili koledar, na katerega so za vsak mesec izbrali eno izmed fotografij moje simpatije.

In izbrali so tiste zares najbolj seksi fotografije. Prevladovale so tiste v kopalkah, v katerih je njegovo telo še toliko bolj vroče. No, ni mi preostalo drugega, kot da sem koledar obesil na svojo steno in ga pridno uporabljal (brez pritoževanja).

Ko je minilo že nekaj mesecev in se je približeval konec šole, sem prijatelje, med katerimi je bil tudi seksi tip s koledarja, povabil k sebi domov na pijačo. Ko so prišli, sem jim na hitro razkazal stanovanje (vmes sem se namreč preselil) in med drugim tudi svojo sobo, v kateri je kraljeval koledar.

'Fak, kako sem neumen,' sem sam pri sebi pomislil, ko sem videl, kako simpatija zmedeno gleda v koledar.

'Ha ha, kaj je pa to?' me je vprašal. Videlo se je, da mu je nerodno. Tudi meni je bilo. Prijatelji pa so se samo smejali.

'V bistvu je šlo za izziv,' se je oglasila ena od prijateljic: 'Aljaž je izgubil stavo, pa je moral na steno obesiti ta koledar, ker smo ga zafrkavali, da mora iti na dieto, da bo v taki formi, kot si ti.' V tistem trenutku sem želel poljubiti prijateljico, ki si je v trenutku izmislila popolno zgodbo, ki je prekrila dejstvo, da sem totalno zaljubljen v vročega fanta s koledarja.

'Aja, ha ha, saj ste nori,' se je zasmejal seksi fant in odšel iz sobe. K sreči smo vsi kmalu zatem pozabili na to situacijo in se raje posvetili pitju in zabavi.

Ta situacija me je izučila, da pospravim stanovanje pred obiski. Še posebej, če imam po stenah obešene na pol gole fotografije svoje simpatije!"

Preberi še: 'Fanta je najbolj VZBURILO, ko sem naredila TO' (SEKS ideja za vse, ki živite v bloku)

Priporočamo tudi: "Med zmenkom sem spala z njegovim cimrom in tega NE obžalujem, saj mi je naredil TOLE"