"Ležala sem v skritem kotičku NUDISTIČNE plaže, ko se je od nikoder pojavil ..." (izpoved bralke)

"Prijel se je za svoje mednožje in mi s kretnjo nakazal, kaj si želi."

"Ležala sem v skritem kotičku NUDISTIČNE plaže, ko se je od nikoder pojavil ..." (izpoved bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 7. 2021

Nudistične plaže so v teoriji zelo dobra ideja. Povezava s pristno naravo v kostumu Adama in Eve. A kaj, ko se nekateri ljudje tja odpravijo z drugačnimi (napačnimi) razlogi. Spodaj preveri, s čim se je na nudistični plaži morala soočiti naša bralka.

»Naj kar takoj na začetku povem, da spoštujem vse, ki se odločijo za odhod na nudistično plažo. Sama sem sicer veliko raje v kopalkah, a razumem, da ima tudi nudistična plaža svoje pluse. Največji? Popolno zagorelo telo brez sledi kopalk.

No, sama sem se nekega dne po naključju znašla na neki italijanski nudistični plaži. Ne vem, ali sem spregledala kakšen znak ali kaj, ampak kar naenkrat sem se znašla med golimi ljudmi. Iskreno, ni se mi dalo iskati druge plaže, zato sem za bližnjim drevesom našla zaseben kotiček in si tam uredila svoj prostor. Kopalke sem obdržala na sebi in k sreči s tem nihče ni imel problema.

Priznati moram, da imajo nudistične plaže svoj čar. Ljudje so veliko bolj mirni, nikjer ni majhnih in glasnih otrok in vsak se drži zase. Popolno za vsakogar, ki išče malo miru.

Dan je hitro minil in čas je bil, da sem spakirala svoje stvari in se odpravila proti avtu. Med pakiranjem pa se je zgodilo nekaj čudnega. Iz grmov je na mojo brisačo nekdo začel metati kamenčke.

Ko sem končno ugotovila, iz katerega grma kamenčki prihajajo, sem videla moškega srednjih let, golega, ki me je gledal in se pri tem smejal. Nato se je prijel za svoje mednožje in mi s kretnjo nakazal, kaj si želi.

Za trenutek sem otrpnila, nato pa v sekundi pograbila vse svoje stvari in stekla proti avtu. Fuj, kako ogabno. Pa kaj je s tipi narobe? A res mislijo, da bomo punce tekle za njimi, če se bodo v javnosti dotikali svojih privatnih delov?

Skratka, mislim, da se bom še nekaj časa izogibala nudističnim plažam. Škoda, saj so mi do tistega neprijetnega trenutka skorajda prirasle k srcu."

Preberi še: "Vedel je, kako me ZADOVOLJITI in kaj me vzburja" (bralec iskreno o seksu s TUJCEM)

Priporočamo tudi: Seks na mobilnem stranišču? Ob izkušnji naše bralke se ti bo obrnil želodec (o, fuuuj)