Seks na mobilnem stranišču? Ob izkušnji naše bralke se ti bo obrnil želodec (o, fuuuj)

Ko boš prebrala tole njeno zgodbo se boš zagotovo strinjala, da je to najbolj 'fuj' seks zgodba zadnjega časa.

Seks na mobilnem stranišču? Ob izkušnji naše bralke se ti bo obrnil želodec (o, fuuuj) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2022

Seks je čudovita stvar, a včasih se zgodi, da gre lahko kaj zelo narobe in romantična situacija hitro postane nekoliko manj romantična. In ja, veliko vlogo pri tem odigra tudi lokacija.

»Sem mlada, zato mi seksati na nenavadnih mestih ne predstavlja velike ovire. Seksala sem že v avtu, v naravi, v cimrini postelji in celo v dvigalu, a mislim, da sem sprejela odločitev, da na eni lokaciji nikoli več ne bom intimna. In ta lokacija je mobilno stranišče na zabavi.

Ja, bila sem pijana in potrebna in zraven mene na zabavi je bil moj fant, ki je bil prav tako pijan in potreben. Iskala sva kakšen zaseben kotiček, a teh enostavno ni bilo. No, razen mobilno stranišče, ki je bilo v stranskem kotu prizorišča.

»Samo enkrat si mlad in samo enkrat se živi,« mi je dejal fant, ko naju je zaprl v majhno in smrdljivo mobilno kabino s straniščno školjko ter slekel hlače.

Očitno sem bila dovolj vinjena in potrebna, da sem se z njim strinjala in dvignila svoje krilo. On se je usedel na školjko, jaz pa sem ga zajahala. Če bi morala seks opisati z eno besedilo, bi ta bila…fuj! Pa ne zaradi fanta ali seksa samega, ampak zato, ker je v prenosnem stranišču ogabno smrdelo.

Zadevo sva zaključila kar se da hitro in nato odšla ven, kjer sem se skoraj okopala v mini razkužilu, ki sem ga nosila v svoji torbici. Ko sva končala z razkuževanjem telesa, sva odšla k baru in s kozarčkom tekile razkužila še notranjost telesa.

Moj nasvet: nikoli ne seksaj v mobilnem stranišču.«

Preberi še: 'Fanta je najbolj VZBURILO, ko sem naredila TO' (SEKS ideja za vse, ki živite v bloku)

Priporočamo tudi: "Med zmenkom sem spala z njegovim cimrom in tega NE obžalujem, saj mi je naredil TOLE"