"Med zmenkom sem spala z njegovim cimrom in tega NE obžalujem, saj mi je naredil TOLE"

Te zanima, zakaj ne obžaluje ničesar? Ker ji je Tinder zmenek naredil TOLE! 🤯

"Med zmenkom sem spala z njegovim cimrom in tega NE obžalujem, saj mi je naredil TOLE" (foto: Profimedia) Profimedia
12. 5. 2022

PO TINDER ZMENKU SEM SPALA Z NJEGOVIM CIMROM (osebna izpoved bralke)

Uf, tole pa je ljubezenski trikotnik… 

Včasih se načrti ne izidejo tako, kot smo mislili, da se bodo. In včasih je tako tudi boljše.

»Na Tinderju sem se nekaj dni pogovarjala s prijetnim fantom, zato sem se odločila, da se z njim tudi dobim. Sicer o tem nisva eksplicitno govorila, a zares sem imela v načrtu, da bova noč preživela skupaj, saj se mi je med pogovorom zazdelo, da si oba želiva zgolj zabave.

No, na moje presenečenje me je povabil k sebi domov, kjer sva naročila hrano in potem gledala film, med katerem sploh ni namignil na to, da bi želel z mano seksati.Niti poljubiti me ni želel, najhuje od vsega pa je bilo to, da je sredi filma zaspal in me pustil popolnoma samo.

Jezna in razočarana sem se tiho odpravila iz stanovanja, na vhodnih vratih pa šok! Domov je prišel njegov cimer, ki je bil zgolj slučajno v preteklosti tudi moj 'prijatelj za seks'.

»To pa je majhen svet,« je sarkastično pripomnil, ko sem mu povedala, zakaj sem v njegovem stanovanju.

Oba sva bila, razumljivo, precej presenečena, da sva se srečala ob takšni priložnosti, zato me je povabil, da ostanem in z njim popijem kozarec vina. Ko je videl, da je njegov cimer kot klada zaspal na kavču, se je zgolj nasmejal in dejal, da ne ve, kaj zamuja.

'S prijateljico si deliva prijatelja za seks' (naša bralka razkriva pikantne podrobnost)

No, kozarec vina se je spremenil v steklenico, s tem pa se je ponovno obudila tudi strast med nama. Ne vem, ali je bil kriv alkohol, ponovno snidenje z bivšim ali jeza, ker se moj Tinder zmenek ni zmenil zame, ampak v tistem trenutku sem si zaželela le vročega seksa s starim znancem.

Očitno je bil podobnega mnenja tudi on, saj me je zvlekel v kopalnico in stisnil ob lijak ter mi pokril usta, da ne bi bila preveč glasna in zbudila njegovega cimra. Ja, med Tinder zmenkom sem spala z njegovim cimrom in ne, ničesar ne obžalujem!«

Fotografije: Profimedia