'Fanta je najbolj VZBURILO, ko sem naredila TO' (SEKS ideja za vse, ki živite v bloku)

Tole si boš želela poskusiti takoj, ko boš končala z branjem. 🔥

'Fanta je najbolj VZBURILO, ko sem naredila TO' (SEKS ideja za vse, ki živite v bloku) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 5. 2022

Vožnja z dvigalom zna biti precej dolgočasna, za nekatere celo klavstrofobična, a naša bralka je poskrbela, da na dvigala ne bomo nikoli več gledali enako.

»Ko sem se zaradi študija preselila v Ljubljano in izvedela, da imam stanovanje v 17. nadstropju visoke stolpnice moram priznati, da me je kar malo stisnilo. Doma namreč živim v hiši, zato si sploh nisem mogla predstavljati, kako zelo visoko bom živela. Tudi prvi ogled razgleda z balkona mi je povzročil nekaj vrtoglavice, a travmatično izkušnjo sem kmalu zamenjala z boljšim spominom.

Nekega poznega večera, ko so vsi v stolpnici najbrž že spali, me je fant klical, da je pod blokom in če ga lahko pridem iskati (dvigala so namreč zavarovana s kartico). Ker ga zaradi službe že nekaj dni nisem videla, sem se odločila, da mu priredim vožnjo z dvigalom, ki je nikoli ne bo pozabil.

10 predlogov, kje se še lahko ljubita (poleg postelje)

Oblekla sem svoje najbolj seksi spodnje perilo, nadela rdečo šminko, obula salonarje in se zakrila z dolgim črnim plaščem. Ko sem z dvigalom prispela v pritličje in so se vrata odprla, sem svojega fanta hitro potegnila noter in mu dejala: »Imaš 17. nadstropij časa,« in pri tem slekla svoj plašč.

"Izgubila sem svojo najboljšo prijateljico, ker z njo nisem hotela seksati" (izpoved dekleta)

Ne pretiravam, ko rečem, da so se mu oči zasvetile kot otroku v trgovini s čokolado. Zgrabil me je za vrat in stisnil k sebi ter strastno poljubil, nato pa me je obrnil, s trebuhom prislonil ob steno dvigala in slekel moje hlačke. Takrat mi je bilo prvič žal, da živim zgolj v 17. in ne v 50. nadstropju.

Bilo je kratko in zelo, zelo, zeloooo sladko.

Seveda se zabava po vožnji z dvigalom ni končala, in sva z vročim seksom nadaljevala tudi v mojem stanovanju interpri tem krstila kuhinjski pult in kavč v dnevni sobi. Očitno ga je je seks v dvigalu popolnoma vzburil, saj je bil nenasiten. Zunaj se je pričelo že daniti, ko sva končno zaspala.«

Fotografije: Profimedia