TEH 5 pravil je KLJUČNIH za vajino SREČNO razmerje (pravijo strokovnjaki)

Če bosta upoštevala tole👇🏼, bosta živela srečno do konca svojih dni! ❤️

TEH 5 pravil je KLJUČNIH za vajino SREČNO razmerje (pravijo strokovnjaki) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 1. 2020

Strokovnjaki za razmerja in ljubezen pravijo, da se srečni pari v zvezi držijo teh 5 pravil. 💏 

#1 Vlaganje

Ne, ne mislimo na vlaganje kislih kumaric, ampak na vlaganje v vajino razmerje. Tako kot za boljši finančni položaj vlagamo denar na banko, tako je potrebno z dejanji vlagati v boljše odnose.

Za to niso potrebne velike geste, ampak je dovolj že skuhana skodelica kave ali masaža po koncu napornega dne. Takšna dejanja krepijo vajin odnos. Če ne veš, kaj točno bi storila, si pomagaj s vprašanjem: "Kaj lahko naredim, da svojemu dragemu polepšam/izboljšam njegov dan?"

#2 Nauči se ljubezenskega jezika

Žal za to ne obstaja spletni tečaj, saj ima vsak človek svoj univerzalen jezik ljubezni. Žal velikokrat pričakujemo od drugih ljudi, da naš jezik razumejo, zato pa tudi prihaja do mnogih nesoglasij v zvezah.

Naučita se izkazovati ljubezen na tak način, da bosta to tudi oba razumela.

#3 Vprašajta se tole vsak dan

Naj se sliši še tako smešno, a eno preprosto vprašanje lahko veliko naredi za vajino zvezo. Vsak dan vprašajta drug drugega: "Kaj je bilo danes dobrega?" in videla bosta, da se bo vajin odnos spremenil v boljšo, bolj pozitivno smer.

Prisiljena bosta razmišljati o dobrih trenutkih vajinega dne, hkrati pa s tem vprašanjem odprla možnost za odlične pogovore, kar vaju bo še bolj zbližalo.

#4 Ne pozabita na zmenke

Nikoli ne pozabita na zmenke, res nikoli! Ne glede na to, kako dolgo sta že v zvezi, vedno morata hoditi na zmenke, saj je to prav poseben čar vajine ljubezni. Čas zase si morata vzeti vsak teden, če le lahko, saj bo to ohranjalo vajino iskrico.

#5 Čas zase

Tako kot je pomembno, da preživljata kakovosten čas skupaj, morata imeti čas tudi vsak zase. To, da morata vse početi skupaj, ni zdravo, zato se še kako priporočajo hobiji, druženje s prijatelji in predvsem skrb zase. 

Če strokovnjaki tako pravijo, potem že je nekaj na tem! 

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: "Po smrti fanta sem ugotovila, da je v resnici živel skrivno (in sprevrženo) življenje!" (resnična zgodba)

Priporočamo tudi: Tanja Ribič in Đuro objavila redko ZALJUBLJENO fotografijo in sporočila ...