"S fantom sem lahko intimna le v čisti TEMI, in TO je razlog" (klic na pomoč Slovenke)

"Kako naj ga pripravim na šok, ki bo siguno enkrat prišel, saj ga le še s težavo uspem prepričati, da spuščava rolete in ugašava luči?"

"S fantom sem lahko intimna le v čisti TEMI, in TO je razlog" (klic na pomoč Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 9. 2022

"Nerodno mi je seksati ob luči. Novi fant me še ni videl nage, ker mi je ful nerodno. Pa ker imam deformirana stopala, imam vedno na nogah nogavice, po prsih zaradi hujšanja in rejenja imam strije, pa sem še mlada.

Bojim se, da me bo pustil, če vidi moje telo pri luči.

Kako naj ga pripravim na šok, ki bo siguno enkrat prišel, saj ga le še s težavo uspem prepričati, da spuščava rolete in ugašava luči?" je na slovenskem forumu zapisalo obupano dekle.

Brutalno iskrena izpoved moškega: "Ženi sem povedal, da bi v vsakem trenutku pred njo izbral ..."

Preberi nekaj nasvetov uporabnikov:

1.

"To zna biti na dolgi rok velik problem, če si ne zaupata že takoj na začetku. A ni bolje takoj povedat, kot skrivat, in potem se začne kregarija in varanje. Pripravi ga, da je tvoje stopalo najlepše na svetu in da so strije prehodnega značaja. Prosi ga, če bo s tabo telovadil, da odpraviš strije. Če mu je kaj do tebe, bo sprejel povabilo."

2.

"Strije so nekaj najbolj normalnega na človeku. Večina ljudi jih ima. Tudi moški. Stopala imajo redki ljudje lepa. Tako kot tebi na sebi ni všeč, verjemi tudi tvojemu partnerju marsikaj na njemu ni. Taki pač ljudje smo. Ampak če se greš igrati neko vezo, potem se igraj do konca. Če človeku toliko ne zaupaš, da mu ne upaš sama sebe pokazati, potem ne razumem, kako lahko seksaš z njim. Ti misliš, da samo modeli seksajo na svetlobi? Delaj malo na sebi. Ne na strijah. Na SEBI. Ker ti nisi strije in stopalo. To je pač samo del tebe. Najdi SEBE."

3.

"Ne boš vrjela, ampak večina žensk ima komplekse. Za moške žal ne vem, hahaha. Še vsaka moja je imela neke težave sama s seboj. Jaz sem nehal najedat in ustregel v tem smislu, da če je hotla v temi, sva v temi, če je hotla napol oblečena, sva tako, če ji paše pod rjuho, tudi. Sem imel tudi take brez teh težav, ampak večina ima nek kompleks. Mah, če je dec normalen, bo počakal, da prideš sama do te stopnje sproščenosti."

Kaj bi ji pa svetovala ti?

Dekle presenečeno ugotovilo, da jo je fant PREVARAL, ko se je med spolnim odnosom zgodilo TO