Dekle presenečeno ugotovilo, da jo je fant PREVARAL, ko se je med spolnim odnosom zgodilo TO

Svojo zgodbo je razkrila na TikToku in zdaj jo vsi obsojajo! 😳

Dekle presenečeno ugotovilo, da jo je fant PREVARAL, ko se je med spolnim odnosom zgodilo TO (foto: Profimedia) Profimedia
7. 9. 2022

Pernille Torhov je bila s fantom skupaj štiri mesece, ko je ta s prijatelji odpotoval na Norveško. A ko se je vrnil s potovanja, je dekle opazilo nekaj čudnega.

Njun seks je trajal dlje kot običajno in Pernille je takoj posumila, da nekaj ni v redu.

"Mislila sem, da seks ne bo trajal dolgo, glede na to, da sva se nazadnje videla pred enim tednom. Ampak, če kaj, je trajal celo dlje kot običajno," je priznala.

"V sebi sem razmišljala, da je to malo čudno, pa vendar mu nisem ničesar rekla. Bila sem tako zaljubljena vanj, da mislim, da me je to zaslepilo," je pojasnila.

Njen video s TikToka je v hipu postal viralen ...

@pernilletorhov_ And my gut feeling was right #foryoupage #repost #funnyweird #boystrip ♬ original sound - szasgrandchildren

... in po enem tednu ji je fant v sporočilu na Snapchatu priznal nezvestobo.

"Počutim se precej slabo in razočaran sem nad samim seboj, ker obstaja nekaj, česar ti nisem povedal. Eden izmed prijateljev je na naše potovanje povabil dve dekleti, jaz pa sem na koncu spal z eno od njiju," je napisal in pojasnil, da sta morala eno večer spati skupaj zaradi pomanjkanja prostora, kar se je končalo tako, kot se je.

"Šele naslednje jutro sem ugotovila, da sva se strastem predala na ..." (izpoved Ptujčanke)

"To je bilo od mene zelo neumno. Bil sem strahopetek in s priznanjem čakal do zdaj. Boli me že misel na to, kako si do mene dobra, v zameno pa dobila to. Precej sem razočaran nad seboj, ker zares ne želim biti takšen," ji je še sporočil.

Na to mu je Pernille odgovorila, da se o tem ne želi pogovarjati preko sporočil, ampak v živo.

"Čeprav mi je glava govorila, naj ga pustim, mi srce to ni dopuščalo, ker je on resnično čudovit. Poslušala sem samo sebe," je na koncu priznala in se odločila, da mu da še eno priložnost, zaradi česar pa je bila deležna precejšnjih obsodb.

"Ne morem verjeti, kaj vse si dekleta dopuščate" in "on si te resnično ne zasluži," so ji pisali sledilci, sama pa je dodala tudi, da je ne podpirajo niti prijatelji.

Celotno zgodbo, ki si jo je ogledalo več kot 700.000 uporabnikov, je sicer delila na TikToku, ki pa ji je vmes račun nepričakovano zaprl (iz nepovezanega razloga).

"Skupaj sva še iz srednje šole, zdaj pa zahteva DNK test očetovstva, ker ..." (izpoved šokirane Slovenke)