"Šele naslednje jutro sem ugotovila, da sva seksala na …" (izpoved Ptujčanke)

"Moj romantičen kraj v resnici ni bil niti približno romantičen." 😳

"Šele naslednje jutro sem ugotovila, da sva seksala na …" (izpoved Ptujčanke) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 9. 2021

Zabavna prigoda bralke ti bo dala vedeti, da lokacije, na katerih si sama seksala, v resnici niti niso tako slabe.

"S simpatijo iz šole sva dlje časa govorila prek družbenih omrežij in se v živo dobila šele po kakšnem mesecu ali dveh, zato so zadeve med nama od tistega trenutka dalje veliko hitreje napredovala. Mislim, da sva se na prvem zmenku že poljubila, na drugem ali tretjem pa že preživela noč skupaj.

No, ta noč, za katero sem mislila, da je bila najbolj romantična noč mojega življenja, v resnici niti približno ni bila taka.

Vse se je začelo z večerjo in pijačo v nekem baru. Ker sva se zaklepetala, sva popolnoma pozabila na čas. Natakarji so naju vljudno prosili, če lahko odideva, saj so restavracijo morali zapreti.

A noč sva želela preživeti skupaj, zato sva pričela z iskanjem prijetnega in tihega kotička. Peljala sva se po naseljih in bilo je že pošteno temno, ko sva zagledala prijeten kotiček ob cesti. Bil je na hribčku, pod njim pa so se svetile številne lučke. Tam sva pustila avto, iz prtljažnika vzela odejo za piknik ter se namestila na travnik. Ob pogledu na romantične lučke sva pričela s poljubi in dotiki, ki so se hitro spremenili v vročo akcijo.

Očitno sva bla po seksu tako utrujena, da sva na deki tudi zaspala. Proti jutru so naju zbudili ptički ter klepetanje ljudi.

Hitro sva ustala in ugotovila, da je bil najin romantični kaj v resnici travnik ob pokopališču, številne lučke pa v resnici sveče, ki so ponoči delovale kot mestna razsvetljava!

Še danes me ob misli na to nekoliko strese."

Preberi še: "Nikoli si nisem mislila, da si me bo fant vzel od zadaj sredi …" (divja seks izkušnja bralke)

Priporočamo tudi: "Položil me je na palete v skladišču in me začel slačiti …" (bralka o seksu na delovnem mestu)