"Skupaj sva še iz srednje šole, zdaj pa zahteva DNK test očetovstva, ker ..." (izpoved šokirane Slovenke)

"Rekel mi je, da me ljubi in da ve, da nikoli nisem varala, ampak da vseeno želi, da bi naredili test DNK ..."

"Skupaj sva še iz srednje šole, zdaj pa zahteva DNK test očetovstva, ker ..." (izpoved šokirane Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 9. 2022

"Stara sva oba okoli 30 let. Poznava se še iz časov srednje šole, ko sva tudi začela hoditi. Poročila sva se šele pred petimi leti, prejšnje leto pa sva dobila najinega prvega otroka – sina.

Pred parimi meseci pa mi je mož rekel, da me ljubi in da ve, da nikoli nisem varala, ampak da vseeno želi, da bi naredili test DNK, da bi bil 100 % prepričan, da je sin res njegov.

Nato mi je to predlagal še nekajkrat. Sem zelo razočarana nad njim, saj ga nikoli nisem varala, in ne vem, kaj naj storim.

Kaj mi predlagate?" se je na slovenski forum obrnila zaskrbljena ženska.

Po tem, ko je prevaral svojo ženo, so NJEGOVI starši storili TO (vsaka čast!)

Preveri, kaj so ji odgovorili nekateri uporabniki:

1.

"Test naredi. Razen, če imaš kaj za skrit."

2.

"Verjetno ima razlog. To pa veš samo ti. Če pa veš, da ga nima, in kako imata druge stvari pošlihtane glede (ne) zaupanja, je pa ČUDAK, potem pa moje iskreno sožalje, da ima tvoj otrok takega očeta. In tale moj odgovor mu lahko prebereš na glas. Me prav zanima, kaj bo nanj pripomnil tvoj ČUDAK."

3.

"Sklepa po sebi. Verjetno še sam ne ve, koliko otrok je naklofal drugim in taki so potem v strahu, da ne bi njih kdo drug okoli prinesel. Od njega zahtevaj pisno zahtevo za DNK in obrazložitev, zakaj to hoče. Verjemi, da ti bo to v prihodnosti zelo koristilo. Ko dobiš rezultat testa, vloži zahtevo za ločitev. S človekom, ki ti ne zaupa in ne verjame, ne moreš biti niti skupaj, kaj šele poročena."

Kaj pa o tem misliš ti? Bi test vseeno naredila, če bi bila 100 % prepričana v očetovstvo, ali sploh ne?

Slovenci razkrili najbolj ČUDNE zahteve, ki so jih dobili med spolnim odnosom