Brutalno iskrena izpoved moškega: "Ženi sem povedal, da bi v vsakem trenutku pred njo izbral ..."

"Po prepiru mi je rekla, naj izberem med njo in ... Svojo ženo ljubim, ampak zdaj sva odrasla in imava odgovornosti."

Brutalno iskrena izpoved moškega: "Ženi sem povedal, da bi v vsakem trenutku pred njo izbral ..." (foto: Profimedia) Profimedia
8. 9. 2022

Svoji ženi sem povedal, da bi v kateremkoli trenutku pred njo vedno izbral otroke. Zmeraj sem komaj čakal, da bom oče, in želel sem si poskrbeti, da bo imel moj otrok kar se da lepo otroštvo, zato sem začel brati knjige in spraševati starejše moške, kako so vzgojili svoje otroke in kakšne napake so delali.

Ena izmed stvari, ki so mi jo povedali, je to, da obžalujejo, ker niso več časa preživeli s svojimi otroki.

S tem se lahko poistovetim, saj moj oče nikoli ni bil zares tukaj zame, preden je dokončno odšel. Zato sem se s svojim otrokom, od dneva, ko se je začel plaziti, po službi igral, dokler ni šel spat. Ob vikendih sem se sprehajal z njim, mu igral klavir, po svojih najboljših močeh sem se potrudil, da ga osrečim. In prepričan sem bil, da bo srečna tudi moja žena, ampak ni bila.

Včeraj sva se sporekla in začela se je pritoževati, da z njo več ne preživljam nič časa. Povedal sem ji, da je razlog, da ne hodiva več na zmenke in ne potujeva, kot sva včasih, to, da je zdaj najin otrok najina prioriteta, in da ko odraste, bova za naju še vedno imela ves čas na tem svetu.

Nato mi je rekla, naj izberem med njo in najinim otrokom. V tistem trenutku sem odkorakal ven.

Vrnil sem se nekaj ur kasneje, da bi se naspal, po tem, ko sem se igral z otrokom, in takrat sem ji odgovoril, da bi izbral otroke pred njo v kateremkoli trenutku, katerikoli dan. Svojo ženo ljubim, bila sva prijatelja skoraj 14 let, preden sva se poročila, a vendar sva zdaj odrasla in imava odgovornosti.

Star sem 26 in ne le, da je to moje prvo razmerje, ampak tudi prvič v življenju okušam čare očetovstva, zato se ne bom pretvarjal, da vem vse. Mojega očeta več ni z nami in s tem se moram soočiti sam.

Vir: Reddit

Se strinjaš z njegovim odgovorom ali sploh ne?

Preberi še: Zapis moškega: "V zakonu gre tako: ali je tvoj partner #1 ali pa nekaj počneš narobe."

Priporočamo tudi: "Skupaj sva še iz srednje šole, zdaj pa zahteva DNK test očetovstva, ker ..." (izpoved šokirane Slovenke)