Resnična zgodba: Ni vedela niti, da je noseča, nato pa je začela rojevati SREDI ...

O moj bog! 🤯

Resnična zgodba: Ni vedela niti, da je noseča, nato pa je začela rojevati SREDI ... (foto: Profimedia) Profimedia
19. 9. 2022

Vivial, ki je pred porodom veliko časa preživela na zabavah in telovadila pravi, da za svojo nosečnosti ni vedela.

Zabave željna 20-letnica je bila osupla, ko je v klubu začela dobivati ​​porodne bolečine, saj ni vedela, da je noseča. Vivian Wise Ruizvelasco, prodajalka iz Mehike, ni imela nobenih simptomov pred njenim nenadnim porodom, ki se je začel, ko je praznovala prijateljev rojstni dan.

Ni imela nosečniškega trebuščka, še vedno je imela menstruacijo in redno je telovadila – zato je živela svoj brezskrben, zabavnen življenjski slog, preden je oktobra 2021 nenadoma rodila.

Na srečo po odstranitvi žolčnika pred letom dni ni veliko pila. 

Vivian so najprej presenetile močne bolečine v boku in želodcu, ko se je  zabavala na prijateljevem rojstnem dnevu. Kmalu zatem se je odločila, da gre domov počivat, toda zjutraj so se simptomi nadaljevali in njen fant partner je vztrajal, da gresta v bolnišnico.

Ko sta prispela, jo je pregledal ginekolog in Vivian se spominja, da se je njen svet sesul v trenutku, ko je bila obveščena, da bo začela porod.

"Ali ženske, ki splavijo, kdaj to obžalujejo?" (TO so povedale Slovenke)

"Izvedela sem, da sem noseča, ko sem že rojevala," je povedala Vivian.

"Bila sem v šoku zaradi številnih razlogov – ali je otrok v redu in kaj bom počela z njim, saj še nikoli v življenju nisem nosila otroka. Skrbelo me je za vse, kar moram kupiti, in v tistem trenutku se mi je podrl svet.

Dva dni prej sem se počutila nekoliko slabše, a na dan praznovanja ni bilo tako hudo, zato sem se odpravila na rojstnodnevno večerjo in na zabavo v klubu. Ker me je spet zadela slabost, sem se odpravila domov, a nisem mogla zaspati do devetih zjutraj.

Vseeno sem se odpravila v službo, in kljub tabletam ter čaju je bolečina postajala vedno hujša. Fant me je okoli treh popoldne odpeljal iz službe naravnost v bolnišnico."

Vivian pravi, da je umirala od bolečine in ker se je otrok hitro bližal, so ji rekli, da je nujno potreben carski rez.

Nekaj ​​trenutkov pozneje so jo dali pod anestezijo in rodila je svojega sinčka Matíasa – a namesto sreče, je par ostal v mešanici čustev.

"Ostala sem budna, dokler se ni rodil in ne vem, kaj sem čutila, ko sem ga prvič zagledala. Tudi moj fant je bil v šoku, a vseeno je poskrbel, da sva praktično z danes na jutri imela potrebščine za novorojenčka in plačilo stroškov bolnišnice."

V želji, da bi delila njuno izkušnjo, se je Vivian odločila naložiti video svoje izkušnje na TikTok in zbrala več kot 18 milijonov ogledov in 1,5 milijona všečkov.

@vivianwiserv #baby #f #fyp ♬ Funny Song - Cavendish Music

Foto: Profimedia

Preberi še: "Med ginekološkim pregledom sem po nesreči doživela vrhunec" (resnična zgodba)

Priporočamo tudi: Zobozdravnik lahko z ENIM pogledom v usta vidi, če si NOSEČA (+ ostale stvari, ki jih razkriva tvoja ustna votlina)