"Med ginekološkim pregledom sem po nesreči doživela vrhunec" (resnična zgodba)

Ojoj! Da se nam zgodi kaj takega 👇, se pogreznemo globoko v zemljo! 🙈

"Med ginekološkim pregledom sem po nesreči doživela vrhunec" (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 8. 2022

Nosečnost povzroči v tvojem telesu marsikatero (presenetljivo) spremembo in ena izmed teh je tudi večja občutljivost tam spodaj. Do neke mere je to dar, ki ti ga je podarilo vesolje v teh nekaj precej drugačnih, pogosto napornih, mesecih in ga s pridom izkoristiš, ko imaš nekaj časa na samem s svojim dragim.

Kaj pa sicer? Niti ne – kot na primer v trenutku, ko se nahajaš sredi pregleda na mizi pri svoji ginekologinji (ojoj!).

In prav slednje se je zgodilo neki visoko noseči ženski, ki je svojo zgodbo delila na spletnem portalu Reddit.

"Noseča sem. Zelo noseča. In eden izmed stranskih učinkov moje nosečnosti je, da sem veliiiiiiko bolj občutljiva tam spodaj. Med navadnim seksom s penetracijo lahko dosežem 3–4 orgazme (moj mož se počuti kot zvezdnik), in to se mi pred nosečnostjo ni dogajalo. Zmeraj sem imela relativno zdrav libido, ampak med nosečnostjo (no, po peklenskem prvem trimesečju) je ta zrasel v višave."

Odkar je zanosila, je priznala, so bile spremembe v nosečnosti pravzaprav koristne. No, njeno mnenje se je kaj hitro spremenilo nekaj tednov kasneje, ko se je oglasila pri svoji ginekologinji na rutinskem pregledu.

"Tekom nosečnosti sem imela nekaj komplikacij, zato je ginekologinja želela opraviti hiter pregled medenice," je razložila v zdaj že izbrisani objavi.

Edina težava je v tem, da je po njenih besedah zdravnica "naravnost čudovita". Opisala jo je kot "visoko, postavno, s prelepim nasmehom, dolgimi nogami ... pravzaprav je celoten paket."

"In čeprav se na splošno identificiram kot heteroseksualka, bi zaradi te ženske vsekakor še enkrat premislila (še posebej zaradi vse teh norih nosečniških hormonov)," je priznala. "Zaradi tega dejstva je celotna izkušnja še toliko bolj grozna."

"Torej, uležem se na ginekološko mizo, ginekologinja si z lubrikantom namaže roke, vstavi dva prsta in začne s pregledom," nadaljuje nosečnica. In takrat stvari postanejo ... žgečkljive. In na nek način ... fantastične?

"Vedela sem, da se bo zgodilo. Želela sem to zatreti. Želela sem preprečiti. A medtem ko je tipala naokoli, sem zelo očitno doživela orgazem."

In ne kar enega – tistega ta pravega. "S stokanjem, tresenjem nog in vsem ostalim," se spominja.

O. MOJ. BOG. "Od sramu bi se najraje pogreznila v zemljo."

Seveda se je ginekologinja na vse skupaj odzvala kot prava strokovnjakinja in ji zagotovila, da je popolnoma normalno, da je ženska med nosečnostjo bolj občutljiva. Povedala ji je tudi, da se to "ves čas dogaja".

No, kljub temu je bilo v ordinaciji zaznati "neprijetno napetost", priznava nosečnica. "Ker mi je ostal le še en mesec do konca nosečnosti, nimam druge izbire, kot da jo še naprej obiskujem – z zavedanjem, da zdaj pozna moj izraz na obrazu, medtem ko doživljam orgazem," zaključuje.

No, tole pa je moralo biti neprijetno! 😅

Vir: cafemom.com

Preberi še: 6 resnično ČUDNIH stvari, ki vodijo k srečnemu zakonu (trdijo strokovnjaki)

Priporočamo tudi: S partnerjem pogosto spita OBJETA? Poglej, kaj to pove o vajinem razmerju