"Rada seksam, a svojega moža nikoli ne zadovoljujem oralno, in TO je razlog" (zapis ženske)

Ogromno strokovnjakov na področju seksa in razmerij vam bo reklo, da je oralni seks obvezen. Da ne glede na to, ali ti je všeč ali ne, je to tvoja naloga, naloga pozornega partnerja. Da pač moraš občasno požreti ponos in to narediti. Jaz pravim, da je to eno veliko nakladanje.

"Rada seksam, a svojega moža nikoli ne zadovoljujem oralno, in TO je razlog" (zapis ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 2. 2022

Ko sem bila stara štirinajst let, sem spoznala, da "oralno posilstvo" dejansko obstaja. Tega sem se naučila, ker sem, na žalost, bila žrtev tega dejanja, ki je pustilo dolgotrajni vtis.

Čeprav sem bila zmožna premagati večino svojih seksualnih zadržkov, ki so bili posledica moje zlorabe, je bilo oralno zadovoljevanje ena stvar, s katero se nisem želela še enkrat soočiti, sploh pa ne na agresiven način.

Ne samo, ker me je že misel na to vrnila nazaj v tiste dolge dneve čustvene stiske, ampak, ker se mi iskreno ne zdi niti vredno.

Porno filmi so nam že od začetka lagali. Oralni seks ni standardna predigra. Fafanje ni predpogoj za seks.

Fafanje je spolna preferenca, tako, kot je to položaj "po pasje" ali vibrator, ki ga po svojih željah izbereš v trgovini s seks pripomočki.

Ampak porniči so nas zmeraj prepričevali, da je nemogoče seksati s komerkoli na kakršenkoli način, brez da bi ga prej oralno zadovoljili.

Trditev, da je oralni seks obvezen, je preprosto smešna. Če tega ne delaš rada, potem pač tega ne počni.

Ja, imam partnerja, ki je razumevajoč in sočuten, ko gre za mojo lastno travmo, a vendar se ne obnaša, kot da bi s tem, ko od mene ne zahteva fafanja trikrat tedensko in dvakrat v nedeljo, trpel kot največji mučenik.

Vsakič, ko se pogovarjava o oralnem seksu oziroma njegovem pomanjkanju, mi reče isto stvar: "Najbolj seksi stvar, ki jo ti narediš, je, da ljubiš to, kar mi počneš."

Nič ni bolj seksi od osebe, ki se v popolnosti posveti tvojemu telesu in ljubi vsako sekundico tega, kar ti počne. Na svetu ni osebe, ki bi raje imela fafanje, ki ga spremljata žalost in odpor, kot divji, entuziastični, orgazmični seks, poln naslade.

Svojega moža ne zadovoljujem oralno, rada pa seksam z njim.

Rada počnem umazane, poredne stvari, zaradi katerih bi, če bi jih morala že samo opisati v kakšnih drugih okoliščinah, močno zardela.

Rada opolzko govorim in preizkušam nove načine, kako ga zadovoljiti, saj naravnost obožujem, ko je najin seks fantastičen. Enako velja tudi zanj.

In ja, to pomeni, da se bom ulegla nazaj in uživala v oralnem seksu tako dolgo, kot bo on to želel početi, saj on v tem za razliko od mene uživa. In jaz uživam v tem, ko on uživa.

Da bi se jaz dušila na njegovem penisu in morda zatem po vrhu vsega še jokala ali bruhala? To ni za nikogar zabavno. To za naju ni seksi. Veliko bolje se lahko imava brez teh neprijetnosti.

To ne pomeni, da mi kot partnerki nekaj manjka, ker mu ne vračam oralnega seksa. Nisem sebična. Nisem lena. Preprosto mu ga ne fafam.

In nama obema je to okej.

Po zapisu Lee Grover

Preberi še: "Vzburja me, če si ga med seksom predstavljam z drugo - sem normalna?" (izpoved Slovenke)

Priporočamo tudi: Pred valentinovim💔je izvedel, da ga vara! Njegova reakcija je VRHUNSKA