Pred valentinovim💔je izvedel, da ga vara! Njegova reakcija je VRHUNSKA

Kaj praviš, si je to zaslužila? 🤔

Pred valentinovim💔je izvedel, da ga vara! Njegova reakcija je VRHUNSKA (foto: Profimedia) Profimedia
25. 2. 2022

Tole pa ni bilo nič kaj srečno in zaljubljeno valentinovo! 😔 

Splet je tik pred praznikom zaljubljenih obkrožil posnetek, ki na prvi pogled deluje norooo romantično. A le na prvi pogled!

Posnel ga je namreč moški, ki je ugotovil, da ga punca vara in odločil se je, da jo z njeno nezvestobo tudi sooči. Posnetek se tako začne z njo, kako stopa skozi vrata stanovanja na hodnik, kjer so na tleh posuti cvetovi vrnic. Le ugibamo lahko, kaj ji je v tistem trenutku šlo po glavi, a zagotovo je bila prepričana, da bo to najlepše in najbolj pozorno valentinovo do zdaj.

Kako zelo se je zmotila!

Pričakale pa je niso  samo vrtnice, ampak tudi plišast slonček s čokoladno bonboniero v obliki srčka. Ko je vse to videla, se je začela smejati in jokati od sreče, a veselje ni trajalo dolgo.

Poglej si video najslabšega valentinovega 'ever':

V nadaljevanju posnetka jo snemalec videa in nesrečni prevarani Romeo ponovno prosi, da si zakrije oči, ona pa v navalu pričakovanja in navdušenja naravnost sije od sreče. O drugem moškem očitno takrat ni razmišljala.

"Dragi" pa ji v naročje ne položi valenitnovega presenečenja, ampak mapico, kjer so kot dokaz priloženi vsi poredni pogovori, ki jih je imela s svojim ljubimcem. Ko ugotovi za kaj točno se gre, njen nasmeh seveda izgine z obraza in nasledi ga zgroženost, še posebej, ko ji on odvrne: "Tooo, ja, vidiš, to si ti, ki me varaš! Draga moja, tole gre na Youtube!"

V naslednjem trenutku mu sicer ona precej uporniško odgovori: "Vseeno mi je!", on pa ji odvrne: "Seveda ti je vseeno, saj ti je vedno bilo, ker si navadna p*****a. Izgini iz moje hiše!"

In kaj je najbolj bizarno pri vsem tem?

Nezvesta ženska ni niti malo obžalovala celotne situacije, neprijetno ji je edino bilo, ker jo je nekdanji dragi pri nezvestobi ujel.

No, slabšega valentinovega zagotovo ne moreš imeti - tudi, če si samska! 😂

Fotografije: GIPHY

Preberi še: Hudo! Meghan Markle naj bi se s svojo NAJ prijateljico lotila TEGA projekta

Priporočamo tudi: Imajo lepe ženske RES večjo srečo v življenju kot ostale? Strokovnjaki pravijo ...