'Si za akcijo? Žene in otrok ni doma' (Primorec razkriva, kaj se v resnici dogaja na Grinderju)

"Boga žena in otroka. To nikakor ni fer do njih." 😞

'Si za akcijo? Žene in otrok ni doma' (Primorec razkriva, kaj se v resnici dogaja na Grinderju) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 11. 2023

Bralec nam je razkril, kako je izgledal pogovor med njim in zasedenim moškim na aplikaciji za zmenke.

"Do tistega dneva sem mislil, da sem na Grinderju doživel že vse, a sem se motil. Nekega dne mi je namreč poslal sporočilo nekdo, ki sploh ne bi smel uporabljati take aplikacije!

'Hej, si za akcijo,' mi je napisal. Po imenu sem ga prepoznal, saj me je na njega opozoril kolega z aplikacije. Pod uporabniškim imenom se je namreč skrival starejši poročen moški z dvema otrokoma. Kolega mi je povedal, da se je nekoč z njim dobil in to kar v njegovi hiši, kjer so bile po stenah razobešene družinske fotografije.

'Hej, slišal sem, da imaš družino. Tako da ne, hvala,' sem mu odgovoril in pričakoval, da se bo pogovor tukaj zaključil. A se ni…

'Žene in otrok ni doma,' mi je odgovoril on. Ne vem, kaj je mislil, ko je to napisal. Ali je predvideval, da me bo to privabilo?

'Ne zdi se mi primerno,' sem mu napisal in upal, da sva tukaj zaključila.

'Pa nič, tvoja izguba,' je zaključil on in me nato na aplikaciji blokiral. On mene je blokiral!? Kot da sem jaz problem. Kaj dela poročen moški z otroki na aplikaciji za geje? Totalno neprimerno.

Boga žena in otroka. To nikakor ni fer do njih."

Preberi še: "Punca me je pustila zato, ker sem se cepil! Njena utemeljitev te bo pustila BREZ BESED" (izpoved Velenjčana)

Priporočamo tudi: 'Užitki v pozi 'Eifflov stolp' so nepopisni,' pravi Mariborčan (preveri, kako se je lotiš)