'Užitki v pozi 'Eifflov stolp' so nepopisni,' pravi Mariborčan (preveri, kako se je lotiš)

Pozor, izredno vročaaaaa vsebina. Si pripravljena?

'Užitki v pozi 'Eifflov stolp' so nepopisni,' pravi Mariborčan (preveri, kako se je lotiš) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 10. 2021

Bralec nam je zaupal, kako je izgledal njegov prvi trojček. Pozor, podrobnost so vroče!

»Od trenutka, ko sem med študentskimi leti v Ljubljani zaživel odprto življenje in nisem več skrival dejstva, da sem gej, je bilo vse odlično. Hodil sem na zmenke, imel nekaj krajših zvez, predvsem pa sem končno bil svoboden. Nobena skrivnost me ni več utesnjevala in s prijatelji sem končno lahko bil zopet popolnoma sproščen in odkrit.

Svobodno in odprto življenje me je tako nekega večera pripeljalo do mojega prvega trojčka. In to s parom, ki sem ga spoznal na neki zabavi z njima pa sem se kasneje povezal tudi na aplikaciji za zmenke. Ko smo se srečali, smo se hitro spoprijateljili. Zaupala sta mi, da ju zelo mika trojček z mano, mene pa je ob tem nekoliko zaskrbelo. Na nek način mi je vse skupaj delovalo kot varanje?

Po daljšem pogovoru sta me prepričala, da sta odločitev sprejela skupaj, ter da bi ju ta izkušnja še bolj povezala. Ne bom lagal, oba sta bila zelo privlačna, zato sta me dokaj hitro prepričala v akcijo. In vau, akcija je bila zares vroča.

Pričelo se je že v njuni dnevni sobi, kjer sta me začela poljubljati po obrazu. Sam sem sedel na sredini kavča, ona dva pa vsak na svoji strani. Dotiki so se hitro premaknili nižje in medtem ko me je en od njiju oralno zadovoljeval me je drugi še zmeraj poljubljal in božal po telesu.

Po predigri pa je šlo za res. Preizkusili smo razne poze. Tudi pozo 'Eifflov stolp', pri kateri sem bil v sredini, medtem ko sem enega izmed njiju oralno zadovoljeval, drug pa je mene analno. Take poze se pravzaprav ne da dobro razložiti, a užitki v njej so bili nepopisni.

Igrice so trajale dolgo v noč, pri tem pa sem se dejansko zabaval in popolnoma pozabil na svoje pomisleke. Zdelo se mi je, da sta bila tudi ona dva zelo zadovoljna in še vedno ravno toliko zaljubljena kot poprej. Morda še bolj.«

Preberi še: 'V postelji mi je priznala, da je njen fetiš ...' (bralec o izkušnji na Tinderju)

Priporočamo tudi: Preveri, kako je Primorcu uspelo seksati na letališču (in skoraj zamuditi let!)