"Punca me je pustila zato, ker sem se cepil! Njena utemeljitev te bo pustila BREZ BESED" (izpoved Velenjčana)

»Ko sem se tistega jutra zbudil in odpravil na cepljenje, še v najhujši nočni mori nisem mogel predvideti, kaj se bo zgodilo takoj za tem!«

"Punca me je pustila zato, ker sem se cepil! Njena utemeljitev te bo pustila BREZ BESED" (izpoved Velenjčana) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 10. 2021

Zgodba bralca iz Ljubljane je definitivno ena bolj neverjetnih, kar smo jih kdajkoli slišali.

Preveri, zakaj ga je punca po cepljenju zapustila. In ne, odgovor ni takšen, kot bi sprva mislil.

"V tem norem letu pandemije sem mislil, da sem doživel že vse, kar se doživeti da. Maske na obrazu, delo od doma in razkuževanje na vsakem koraku je zame postala nova normala, in iskreno se sploh ne spomnim več dni, ko sem v bar lahko odšel brez dodatnih potrdil in dokazil ter pripomočkov.

Ko se je na tržišču prvič pojavilo cepivo, sem imel tudi sam nekaj dvomov, a sem po lastni raziskavi na spletu odločil, da se bom cepil in tako olajšal svoje življenje in življenje ljudi okoli mene. Mislim, da od moje prijave ni minil niti en dan, ko so me v domačem zdravstvenem domu že povabili na cepljenje, zato svoji punci nisem uspel sporočiti, da bom prejel prvo dozo cepiva.

Ko je zvečer punca prišla k meni, sem ji povedal, kako je izgledal moj dan. In takrat se je zgodilo. Ko sem se tistega jutra zbudil in odpravil na cepljenje, še v najhujši nočni mori nisem mogel predvideti, kaj se bo zgodilo takoj za tem!

»Ej, danes sem se cepil,« sem rekel ležerno, v pričakovanju, da je to sploh ne bo zanimalo.

»A si ti resen,« je šokirano dejala ona in me z reakcijo popolnoma presenetila.

»Ja, oprosti, nisem ti uspel prej sporočiti. Če želiš se lahko tudi ti prijaviš, ker imajo še veliko količin,« sem ji odgovoril v prepričanju, da je jezna, ker se nisva šla cepiti skupaj.

»A si nor! Ne morem verjeti, da si to storil…dobro veš, da se ne želim cepiti!«

»Saj se ti ni treba, umiri se. Jaz sem se, ti pa naredi kar hočeš,« sem presenečeno odvrnil in pričakoval, da se bo prepir tukaj končal.

»Ti si pa res neumen. A nisi na spletu videl, da me lahko sedaj s cepivom okužiš preko sperme! Tvoja sperma je sedaj polna cepiva, jaz pa tega nočem v svojem telesu!«

»Saj se hecaš, kajne? Česa tako neumnega pa že dolgo časa nisem slišal,« je prišlo iz mojih ust. In res, česa tako zelo neumnega in znanstveno popolnoma ne-podkrepljenega še nisem slišal.

»Nik, končala sva. Nočem, da mi preko sperme daš cepivo v moje telo,« je še dejala, vzela svojo torbico in odšla ven. In takrat sem zadnjič videl svojo punco.

Svetu se je zares zmešalo. Le kdo si je lahko izmislil kaj tako neumnega in s to idejo okužil še ostale ljudi. Mogoče je pa še dobro, da se je to zgodilo, saj sem tako spoznal prave barve svoje sedaj bivše punce."

Preberi še: Velenjčanka prepričana, da je kraljica SEKSA s poročnih zabav (3 njene najbolj VROČE zgodbe)

Priporočamo tudi: “Preden mi je naredil tetovažo me je slekel in ...” (vroča izpoved Mariborčanke iz tatu studia)