Osvobodi BOGINJO v sebi in uživaj v seksu kot še nikoli (samo TO upoštevaj)

Če boš upoštevala to, boš v seksu VEDNO maksimalno uživala.

Osvobodi BOGINJO v sebi in uživaj v seksu kot še nikoli (samo TO upoštevaj) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 8. 2021

Ženske znamo biti prav ... posebne. Medtem ko se moški med seksom ne obremenjujejo pretirano (in to prav z ničemer!), mora v naših glavah biti vse popolno. Čas je, da se znebiš tega občutka in preprosto uživaš.

Samo te 4 stvari popravi in v seksu boš uživala kot že dolgo ne:

1. Skrbi te, da te morda primerja s svojo bivšo ali pa najljubšo igralko.

Zmeraj imej v mislih, da osebe iz filmov ne predstavljajo realne podobe povprečnih ljudi. Ali telo tvojega dragega morda izgleda kot izklesano, naoljeno telo Channinga Tatuma? Zelo verjetno ne.

Obišči tečaj joge, meditacije ali dihalnih vaj, s pomočjo katerih boš doživela realnost skozi svoje telo in ne skozi idealizirane fotografije teles raznih žensk. Ukaži svojemu umu, naj preneha z ustvarjanjem nerealnih podob.

2. Med rjuhami si nekoliko sramežljiva, saj ti primanjkuje izkušenj ali samozavesti.

Potrudi spoznati samo sebe. Ampak resnično spoznati. Več ko boš vedela o svojem telesu in načinu prejemanja užitka, ki ti odgovarja, lažje mu boš dala vedeti, kaj ti je všeč (ja, govorimo o samozadovoljevanju). Hkrati boš tudi enostavneje odkrila, kaj je všeč njemu.

Sprosti se, prepusti se trenutku in začni odkrivati. Lahko si pomagaš tudi s seks igračkami, ki bodo opravile večino dela, tako da boš lahko kar se da neobremenjena.

3. Seks je zate enoličen, zato želiš vajino intimnost nekoliko začiniti.

Pogovorita se. To je najbolj učinkovit način, na katerega lahko rešita to težavo (in še marsikatero drugo). Ni ti treba skrbeti, da ga boš užalila, zelo verjetno bo namreč ekstra navdušen nad možnostjo, da v vajino seksualno življenje vneseta nekaj nove energije.

Zapomni si, da vključevanje novosti nujno ne pomeni drastične spremembe, kot so lisice in bičanje. Morda bo dovolj že, če bosta nekoliko več časa posvetila predigri ali pa skupaj pogledala kakšen porno film. Karkoli vama odgovarja.

4. Preveč si obremenjena z videzom svojega telesa, zato med seksom ne uživaš.

Poskusi biti prisotna v trenutku, medtem ko se tvoje telo vzburja. Zavestno se osredotoči na izkušnjo. Občutek svežih rjuh na tvoji koži. Njegov vonj na tvojih ustnicah. Dotik njegovih prstov. Bolj ko se boš osredotočala na to, kaj se dogaja okoli tebe, manj se boš obremenjevala s svojimi stegni.

Prepusti se trenutku dovolj, da v tvoji glavi več ne bo prostora za razmišljanje o drugih stvareh. Moški so pri tem še posebej vešči, zato ga opazuj, kako se obnaša, in poskusi enako tudi sama. (P. s. Moškim je v resnici všeč nihanje tvojih prsi.)

Po predlogi Mie Elliott

Preberi še: Ženske, ki imajo TO lastnost, imajo VELIKO boljši seks (jo imaš tudi TI?)

Priporočamo tudi: Kakšno obdobje BREZ seksa je PREDOLGO? Strokovnjaki PRESENETILI s podatki (ki resno vplivajo na zvezo!)