Starši z mlajšimi otroki razkrili, kako pogosto so v resnici intimni (brez dlake na jeziku!)

Je par št. 3 tudi tebe vrgel na rit?! 😳

Starši z mlajšimi otroki razkrili, kako pogosto so v resnici intimni (brez dlake na jeziku!) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 7. 2022

V kolikor si tudi sama mama majhnim otrokom, potem ti bo katera izmed spodnjih zgodb gotovo blizu ... Štirje pari mladih staršev so namreč brez dlake na jeziku spregovorili o svoji intimnosti in kako pogosto seksajo zdaj, ko imajo otroke.

1. "Očitno bom pač moral biti potrpežljiv."

"Ko sva se pred tremi leti spoznala na festivalu, sva seksala trikrat tedensko. Zdaj poleg treh otrok, pri čemer Calypso [dvoletna hčerka, op. a.] spi v najini spalnici, težko najdeva čas zase. Ade bi najraje seksal vsak dan, meni pa bi bilo dovolj dvakrat tedensko. Več seksa bi bilo pravo olajšanje. Ade mi je noro všeč," priznava 33-letna Katie, mama dvoletnice ter desetletnika in štiriletnice, ki ju ima iz prejšnjega razmerja. Zdaj seksata enkrat mesečno, 40-letni Ade pa dodaja, da je "težko, da v resnici nimava nič časa zase. Ampak očitno bom pač moral biti potrpežljiv."

2. "Iskrico skušava ohranjati živo."

"Na začetku sva seksala do šestkrat tedensko. No, ko sva dobila sina, pa sem morala razporediti svoj čas med oba otroka. Med dojenjem je bilo lažje, če je mlajši spal v najini postelji. John je naposled pristal na kavču. Nisva mogla biti spontana in John je iz službe prihajal izmučen ali pa je meni primanjkovalo spanca. Srečo imava, če nama uspe seksati enkrat na dva tedna, običajno zjutraj, ko otroka že odideta od doma. Najraje seksava vsak dan. Upava, da nama bo to spet uspevalo, ko bosta otroka nekoliko starejša," je povedala 37-letna Michelle, mama 15-letnice in petletnika. 34-letni John pa je dodal, da se trudita ohranjati povezanost s "crkljanjem in izkoristita tistih prostih 30 minut, da ohranjata iskrico živo."

TA (ena!) beseda lahko napove konec vajine ljubezni, in to celo 3 mesece prej

3. "Ne bom tvegala, da bi me prevaral."

"Najino ljubezensko življenje je še zmeraj tako čudovito kot pred dvema letoma, ko sva se spoznala. Čeprav sva morala na seks čakati tri tedne po porodu, so se stvari hitro vrnile v normalo. Tudi med nosečnostjo dva seksala tri- do štirikrat tedensko. Jassy [10-mesečna hčerkica, op. a.] običajno spi celo noč, zato nisva tako utrujena. In še zmeraj greva enkrat tedensko na zmenek, najinega dojenčka pa pazi prijateljica. Nekatere mamice se osredotočijo zgolj na otroka, zato se partnerji počutijo zapostavljeno. Če se ne potrudiš za razmerje, ko pridejo otroci, tvegaš, da te bo partner prevaral," pravi mlada mamica, 22-letna Katie, ki s partnerjem seksa vsak dan.

"Katie je zmeraj videti fantastično. Da bi se razmerje obneslo, se moraš potruditi, kar vključuje tudi intimnost," pa dodaja njen partner, 31-letni Meiri.

4. "Zdaj le še ob posebnih priložnostih."

"Srečo imava, če seksava štiri- ali petkrat letno. Ko sva se pred 16 leti spoznala, sva seksala do trikrat dnevno. S prihodom Grace sva doživela ogromen šok, saj ni bila enostavna dojenčica. Veliko je jokala in ves čas je potrebovala dotik. Imela sem težave z dojenjem in borila sem se s poporodno depresijo. Osredotočila sem se na Grace, Chris pa je delal nadure. Ko sva se videla, sva bila preveč utrujena in seks je bil zadnja stvar, na katero sva pomislila. Danes se zgodi le ob posebnih priložnostih. Starši, ki pravijo, da seksajo vsak dan, pretiravajo," je priznala 44-letna Solaya, mamica treh otrok.

Njen prav tako 44-letni mož Chris pa je dodal, da so njuna prioriteta trenutno otroci. "Pogosto je poljub ali kompliment tisto, ki kaže na resnično globoko ljubezen. Gre za veliko več, kot to, kako pogosto seksaš."

"Vem, sliši se sebično, ampak ženina menopavza nama uničuje spolnost" (izpoved moškega)