Nora izpoved Ljubljančana: "FAFALA mi ga je pred vsemi!"

To je najbolj drzna zgodba o oralnem seksu, kar smo jo kdajkoli slišali (in slišali smo jih že res veliko).

Nora izpoved Ljubljančana: "FAFALA mi ga je pred vsemi!" (foto: Profimedia) Profimedia
26. 7. 2021

Bralec nam je razkril, kako spretno je užival v oralcu, medtem ko se je v živo pogovarjal s prijatelji…

»Kot vse dobre seks zgodbe, se je tudi ta zgodila, ko sem bil študent. In to v časih pred pandemijo, ko so bile žurke v študentskem domu nekaj najbolj vsakdanjega na svetu.

Nekega večera smo, kot je bilo že v navadi, s kolegi in kolegicami pili v moji sobi, ki je imela najboljšo teraso v domu. Bilo je super, saj si lahko za kajenje zgolj stopil na balkon. Tisti večer je bilo v zraku nekaj norega, saj še sedaj ne morem verjeti, kaj se je zgodilo.

Ko smo še vsi sedeli v moji sobi, me je ena izmed kolegic začela osvajati, tega pa na srečo nihče drug ni opazil. Vse skupaj je postalo zelo zabavno in igrivo. Popolna kombinacija alkohola in zatreskanosti je poskrbela, da sva si popestrila večer.

Ko so vsi odšli na mojo teraso kaditi, sem jaz ostal v sobi ter se nagnil čez okensko polico ter se kar tako pogovarjal s prijatelji. Kar se je zgodilo za tem, je bilo neverjetno! Kolegica je prišla s trase, zaprla balkonska vrata in šla na kolena ter mi slekla hlače! Prijatelji so dobesedno stali slaba dva metra od mene, medtem ko me je kolegica oralno zadovoljevala.

Pri vsem tem pa je najbolj noro to, da ostali ničesar niso posumili! Očitno sem dovolj dobro nadzoroval obraz, čeprav bi najraje zamižal in globoko vzdihoval. Kolegica je namreč zadela vse pomembne točke in me popolno zadovoljila!«

Preberi še: Seks izpoved Postojnčanke: Zajahala ga je na plaži v Egiptu, in NIHČE ju ni opazil

Priporočamo tudi: 'V zadnjico mi je vtaknil PRST, zdaj si želim, da to ponovi' (Mariborčanka iskreno o prvi ANALNI izkušnji)