Ne boš verjela, s kolikimi fanti je naša bralka seksala v eni noči! (osebna izpoved Mariborčanke)

"To do tega dneva ostaja najbolj nora noč mojega življenja in ničesar ne obžalujem!"

Ne boš verjela, s kolikimi fanti je naša bralka seksala v eni noči! (osebna izpoved Mariborčanke) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 8. 2021

Naše bralke in bralci nas vedno znova presenetijo z osebnimi izpovedmi in tudi tokrat ni nič drugače. Priznamo, da smo med branjem tudi sami ostali brez besed …

"Preden pričnem s pripovedovanjem zgodbe o moji najbolj vroči noči morem poudariti, da sem navadno zelo mirna in nezanimiva oseba. Kako sem se torej znašla v takem položaju? Mislim, da je za to delno odgovorna moja najboljša prijateljica ter dejstvo, da sva se skupaj odpravili na noro zabavo, kjer so pijače dekletom ponujali po polovično znižani ceni.

Ko sva prišli na prizorišče zabave sem v hipu zagledala skupino fantov, ki je stala pod odrom. Prav vsi so bili zelo luštkani, zato sem se odločila, da bom zbrala pogum in se jim približala ter poskušala navezati stik. Na mojo srečo so bili vsi zelo sproščeni in pripravljeni za zabavo, zato sva se jim s prijateljico pridružile pri plesu.

Zabava je bila že v polnem teku, ko me je eden od fantov stisnil k sebi in vprašal, ali bi z njim odšla do bara po pijačo.

Prijateljica mi je namignila, naj grem, zato sem mu prikimala ter ga prijela za roko, on pa me je odpeljal do bara, kjer sva spila rundo ali dve koktejlov ter se nato poljubila. In poljub je bil dober … zelo dober.

Ni minilo veliko časa, preden sva se znašla v barskem stranišču, kjer so se poljubi hitro spremenili v nekaj več. V vročih trenutkih sem pozabila, da sem pravzaprav na zabavi in ne v lastnem stanovanju. Še dobro, da je bila glasba precej glasna in naju nihče ni slišal.

Ko sva zaključila, sva se odpravila nazaj k družbi, kjer sem prijateljici seveda povedala vse, ona pa se je nasmehnila in mi prišepnila, da se je vame zaljubil še eden od fantov, ki sva jih spoznali na zabavi. S prstom mi je pokazala, na koga misli, on pa naju je pri tem očitno videl in se mi približal ter mi na uho prišepnil: "Mislim, da bi se z mano imela še veliko boljše kot z Rokom," in pri tem pokazal na fanta, s katerim sem nekaj minut nazaj seksala na stranišču.

Sploh ne vem, kaj mi je bilo, slišala sem zgolj, kako sem mu rekla: "A boš to podkrepil z dejanji?"

V naslednjem trenutku sva že vroče seksala za stavbo v bližini zabave. Še nikoli v življenju nisem počela česa tako norega! Drugi fant je bil tudi res boljši, tako kot mi je obljubil, to pa ni vse … v tisti noči sem seksala še z nekom.

Na poti z zabave sem namreč pred blokom srečala svojega prijatelja, s katerim sem občasno seksala. Ko sem ga zagledala, sem točno vedela, kako se bo noč končala. Vedno, ko sva se srečala sva namreč skupaj pristala v postelji, saj sva bila boljša v dejanjih kot besedah, in tudi tokrat ni bilo nič drugače.

In tako se je zgodilo, da sem v eni noči seksala s tremi različnimi fanti. To do tega dneva ostaja najbolj nora noč mojega življenja in ničesar ne obžalujem!"

Preberi še: 'Grindr je znan po šokantnih sporočilih, ampak TEMU se nikakor nisem mogel načuditi' (Ljubljančan o svoji bizarni izkušnji)

Priporočamo tudi: "Na ulici me je dvignil v naročje in strastno poljubil. Na mojo grozo so vse videli moji starši!" (zgodba, ki te spravi v zadrego)