Ne boš verjela, kdo je prekinil bralkin SEKS v stranišču nakupovalnega centra! (resnična zgodba)

Kako neprijetno! Naša bralka je med seksom v nakupovalnem središču ugotovila, da je v kabini zraven nje majhen otrok, ki kliče svojo mamo …

Ne boš verjela, kdo je prekinil bralkin SEKS v stranišču nakupovalnega centra! (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 6. 2021

Zdi se, da ni mesta pod soncem, ki ga ljudje ne bi izkoristili za hiter seks, pa naj bo to v avtomobilu na javnem parkirišču, na plaži ali pa v stranišču nakupovalnega središča. Je pa seks na takih lokacijah lahko precej nevaren, saj so to javne lokacije s številnimi obiskovalci.

“Seks na javnih mestih je vedno dober. Adrenalin, ki ti teče po žilah, poveča užitek, pa naj bo seks še tako slab. Sama imam na tem področju kar nekaj izkušenj, nekatere boljše, nekatere slabše. Pri slednjih mi bo v spominu zagotovo za vedno ostala ena. 

Z bivšim fantom sva se med nedeljskim nakupovanjem odločila za quickija na stranišču. Ko sva vstopila v stranišče, sva s presenečenjem ugotovila, da so vse kabine prazne, na stranišču pa je vladala tišina. Zelo čudno za nedeljo, a se na to nisva preveč ozirala in hitro pričela z akcijo. K sreči so bile kabine precej prostorne!

V kabini sva bila kar nekaj časa, zato naju je popolnoma šokirala, ko sva kar naenkrat (in to med seksom!) zaslišala otroški jok iz sosednje kabine ... Kako neprijetno! Počutila sem se kot največji kriminalec, ki otroka izpostavlja takim stvarem.

S fantom sva se hitro oblekla in prišla ven iz kabine, jaz pa sem nežno potrkala na vrata in malčka vprašala, če je v redu. Odgovoril mi je, da hoče svojo mamico, ki je k sreči čakala pred stranišči, zato sem jo hitro šla iskat potem pa po še hitrejšem postopku odšla iz nakupovalnega središča. Bilo me je tako sram, da sem še nekaj bila rdeča v obraz.”

Preberi še: "Porinil me je ob steno, v sebi sem začutila PENIS" (Ljubljančanka iskreno o SEKSU v garderobi)

Priporočamo tudi: "Fant je moje GOLE fotke objavil na splet, in tako je bilo, ko se je vmešala POLICIJA" (izpoved SLO "kraljice Tinderja")