"Fant je moje GOLE fotke objavil na splet, in tako je bilo, ko se je vmešala POLICIJA" (izpoved SLO "kraljice Tinderja")

"Čez nekaj dni me je Tilen nato prosil, naj se mu posnamem med zadovoljevanjem, in ker sem ga zavrnila, je do mene začel biti precej nesramen. Sprva je šlo zgolj za zmerjanje, kmalu pa mi je zagrozil, da bo fotografije objavil na splet."

"Fant je moje GOLE fotke objavil na splet, in tako je bilo, ko se je vmešala POLICIJA" (izpoved SLO "kraljice Tinderja") (foto: Profimedia) Profimedia
17. 6. 2021

Aplikacije za zmenke so super iznajdba moderne tehnologije, a vseeno je potrebno biti pri uporabi pazljiv. Nikoli ne veš, na koga lahko naletiš.

»Prijatelji mi pravijo kraljica Tinderja. In res, tudi sama sem se večkrat pohvalila, da na tej aplikaciji vedno dobim dobre kandidate, pa naj bo to za resen zmenek ali neobvezujoč seks. No, ta izkušnja pa mi je pokazala, da se lahko tudi kraljica Tinderja zmoti.

Z nekim starejšim fantom sem si pisala že nekaj časa, in najin pogovor je postal vedno bolj vroč, zato sva se odločila, da se poveževa na drugem družbenem omrežju, kjer je bilo dovoljeno pošiljanje fotografij.

Mislim, da ni potrebno posebno poudarjati, da so bile te fotografije precej eksplicitne. Tilen je sprva želel moje fotografije v seksi perilu, kmalu pa me je prosil tudi za gole fotografije. Vem, da sem bila neumna, a mesila sem, da sva se resnično ujela, zato sem mu poslala nekaj svojih fotografij, na katerih sicer ni bilo videti mojega obraza, a vseeno bi me na njih lahko marsikdo prepoznal.

Čez nekaj dni me je Tilen nato prosil, naj se mu posnamem med zadovoljevanjem, in ker sem ga zavrnila, je do mene začel biti precej nesramen. Sprva je šlo zgolj za zmerjanje, kmalu pa mi je zagrozil, da bo fotografije objavil na splet. Še več, dejal mi je, da ve, na kateri fakulteti študiram, ter da ima mojo telefonsko številko.

Vse to sem v paniki povedala svojim prijateljicam in zelo sem bila hvaležna, ko me pri tem niso obsojale, ampak so takoj stopile v akcijo. Skupaj z menoj so odšle na policijo, kjer se je začela prava drama.

Najbolj neprijeten trenutek mojega življenja je zagotovo bil pogovor s policajem na policijski postaji. Ko sem mu povedala celotno zgodbo, mi je ta dejal, da ničesar ne more narediti, dokler Tilen slik ne objavi, poleg tega pa me je vprašal, kako lahko dokažem, da sem na fotografijah dejansko jaz. Ja, pokazati sem mu morala fotografije in pri tem pokazati, da imam enak ovitek za telefon kot je na fotografiji. V tistem trenutku sem se želela pokopati v zemljo.

To pa ni bilo vse. Tilen mi je še kar težil, zato sem mu povedala, da sem odšla na policijo. On mi je odgovoril na tak način, da je moje fotografije objavil na platformo, na kateri ljudje iščejo ljudi za seks. Ko sem to videla, me je skoraj zadela kap, saj sem vedela, da bom morala ponovno oditi na policijo. Fotografiji je izbrisal šele takrat, ko sem mu zagrozila, da ga bom ponovno prijavila.

Še danes imam nočno moro o tem. K sreči se je nato situacija umirila. Najhuje pa je, da še danes ne vem točno, kdo Tilen je in ali ima še vedno shranjene moje fotografije. Zagotovo pa vem, da česa podobnega nikoli več ne bom naredila.«

Preberi še: "Na poti z zabave sem SEKSALA s taksistom" (izpoved Ljubljančanke)

Priporočamo tudi: "Seksala sva na cerkvenem parkirišču, in bilo je tako dobro, da se mi je zdelo, da sem v nebesih"