"Najboljši vrhunec v življenju sem doživela na NUDISTIČNI PLAŽI ... pred očmi golega kopalca" (resnična zgodba)

"Medtem ko se je premikal vedno hitreje, sem mu zašepetala: 'močneje' in v tistem trenutku odprla oči. Nekaj metrov stran sem zagledala ..."

"Najboljši vrhunec v življenju sem doživela na NUDISTIČNI PLAŽI ... pred očmi golega kopalca" (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 7. 2022

Z Nikom* sva bila skupaj nekje eno leto, ko sva se odločila oditi na najine prve skupne počitnice. Spoznala sva se v službi, kjer sva oba pisala potovalne brošure in Hrvaška je bila na vrhu najinega seznama. Čeprav sva že praktično živela skupaj, sem bila noro navdušena nad tem, da bova preživela en teden nekje sama, samo midva.

Kar se tiče seksa, sva bila precej pustolovska. Pripravljena sva bila na karkoli: tih kotiček na poroki ali celo seks v javnosti.

Počitnice so bile fantastične. Še zmeraj sva bila v tisti fazi medenih tednov, zato sva dneve preživljala na plaži, proti koncu dneva pa se umaknila v sobo na en popoldanski seks. Četrti dan nama je uspelo ujeti ladjo iz Dubrovnika na majhen otok, ki je imel le eno plažo. A ko sem na vhodu videla napis, ki ga je v ozadju spremljala kopica golih ljudi, sem spoznala, da ne gre za navadno plažo.

Še nikoli prej nisva bila na nudistični plaži, zato sva se držala nekoliko zase, saj nama je bilo nerodno, a hkrati smešno. Nisva se imela namena sleči, ampak ker so naju vsi gledali, sva to storila, da jih ne bi užalila.

Opazila sem žensko, ki je strmela v Nika in ideja, da sva pred drugimi naga, mi je postala všeč. Še posebej, ker je bilo očitno tudi njim všeč, kar vidijo.

Nik se je odpravil plavat in medtem ko sem izza sončnih očal pogledovala proti njemu, sem ugotovila, da vsi ostali počnejo enako. Vsi so gledali njegov penis. To, da ga je gledala celotna plaža, me je noro vzburjalo.

Za skalami sva si že prej uredila prostor in ko se je Nik vrnil s plavanja, sem ga povabila na en seks na hitr'co, preden naju kdo vidi. Nisva želela izgubljati časa, zato sva se začela divje poljubljati. Namreč, vsak trenutek bi se lahko kdo prikazal izza ovinka.

Nik je začel nežno dražiti moje bradavičke in na nogi sem občutila, kako postaja vedno bolj trd. Segla sem dol in ga usmerila proti sebi, on pa je od strani prodrl vame. Počasi se je premikal naprej in nazaj ter se trudil biti kar se da diskreten, jaz pa sem zaprla oči in popolnoma pozabila, kje sem.

Medtem ko se je premikal vedno hitreje, sem mu zašepetala: "močneje" in v tistem trenutku odprla oči. Nekaj metrov stran sem zagledala čudovitega moškega, ki je stal na skalah in naju opazoval. Zajela sem sapo, nakar ga je opazil tudi Nik. No, nikomur od naju ni bilo mar.

Ujela sem pogled tistega moškega in z njim ves čas do konca ohranila očesni stik, dokler nama obema z Nikom ni prišlo. To, da sem tujcu dovolila, da se nama pridruži, četudi le od daleč, se mi je zdelo noro vroče. Še preden sem se zavedla, je moški tako hitro, kot se je pojavil, tudi izginil.

Do konca dneva sva ostala v najinem kotičku, skrita in se počutila poredno vsakič, ko je prišel mimo kdo, ki se mu ni niti sanjalo, kar sva prej počela. Na ladji nazaj proti Dubrovniku sva se skrila za sončnimi očali in kapami, saj naju je bilo strah, da bi naju opazovalec prepoznal. Sama ga nisva opazila, čeprav sem si potihoma želela, da bi ga. Še danes, ko se spomnim tega trenutka, kako naju je nekdo zalotil, občutim vznemirjenje. Zdaj vem, da se včasih splača tvegati.

*Ime je spremenjeno.

Vir: Cosmopolitan UK

Preberi še: "Med kopanjem na nudistični plaži sem dobil erekcijo" (izpoved Slovenca)

Priporočamo tudi: "Ležala sem v skritem kotičku NUDISTIČNE plaže, ko se je od nikoder pojavil ..." (izpoved bralke)