"Med kopanjem na nudistični plaži sem dobil erekcijo" (izpoved Slovenca)

"Obnašala sva se tako kot vedno na plaži – plavanje, potapljanje na dah, sončenje, …"

"Med kopanjem na nudistični plaži sem dobil erekcijo" (izpoved Slovenca) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 6. 2022

Si predstavljaš, da se prvič znajdeš na nudistični plaži in svojega navdušenja nikakor ne moreš skriti (in to dobesedno 😅)?

To se je namreč zgodilo Slovencu, ki je svojo izkušnjo opisal takole:

"Star sem 26 let in s punco (26) si že nekaj časa želiva iti na morje v nudistični kamp ali vsaj hoditi na nudistično plažo. Lani sva bila na neki prazni divji plaži, zato sva se poskusila tudi kopati gola, pri čemer sva ugotovila, da je občutek precej boljši od občutka kopanja v kopalkah.

Pri nobenem od naju nismo doma bili nudisti, zato nama je to nekaj novega, hkrati pa ne čutiva posebnega sramu biti gol pred drugimi.

Ob omenjenih priložnostih sem imel ves čas vsaj polovično erekcijo, večkrat čez dan pa tudi polno, pri čemer z dekletom nisva počela nič seksualnega niti nisem o tem razmišljal.

Obnašala sva se tako kot vedno na plaži – plavanje, potapljanje na dah, sončenje, …

Kolikor sem prebral po spletu, je erekcija v nudističnih kampih in nudističnih plažah nezaželena, ker kaže na seksualnost, ki pa tja ne spada. Z erekcijami sicer nimam težav, tudi pri kopanju v kopalkah erekcije ni. Skratka spontanih erekcij, ki bi se neizzvano pojavljale cel čas nimam.

Skratka, zanima me, ali obstaja način kako se rešiti teh nezaželenih erekcij, da bi lahko sproščeno obiskala FKK kamp/plažo, ne da bi imel težave s pojavljajočimi se erekcijami."

Na zgornje vprašanje se je oglasil tudi strokovnjak, ki je bralcu foruma na med.over.net, kamor se je tudi obrnil po pomoč, odgovoril naslednje:

"Tako imenovane spontane erekcije niso nič nevarne in/ali zastrašujoče. Stimulus ali dražljaj je lahko vidnega značaja ali kaj drugega. Preprosta navada in običaj biti brez kopalk bo postopoma vplivalo tudi na nepojavnost erekcije."

Gif: Giphy.com

Preberi še: "Seksala sem v ŽUPANOVI hiši, in to sem izvedela komaj sredi orgazma, saj ... " (resnična izpoved Slovenke)

Priporočamo tudi: "Imam fanta, a seksam z žensko" (brutalno iskrena izpoved bralke)