"Moj 'sugar daddy' mi je tri leta plačeval 1700€ na mesec, da sem počela LE TO" (resnična zgodba)

Tale izkušnja dekleta s TikToka te bo pustila odprtih ust! 😮 *khm, khm* 

"Moj 'sugar daddy' mi je tri leta plačeval 1700€ na mesec, da sem počela LE TO" (resnična zgodba) (foto: Westend61 Getty Images/Westend61) Westend61 Getty Images/Westend61
8. 1. 2023

Uporabnica TikToka Bailey Hunter je na svojem profilu delila (zdaj že viralni) video, v katerem razkriva svojo zgodbo s 'sugar daddy-jem'.

Ne boš verjela, kaj ji je bilo treba početi za dobrih 1700€ mesečno:

@xxbaileyhunter

My backup tiktok is suspended so reuploading this on here ##sugarbaby ##sugarbestie ##paidtotext ##freemoney

♬ original sound - Bailey Hunter

V posnetku Bailey razloži, da je med službo natakarice spoznala nekega moškega, ki je prišel tja na kosilo z mlajšo žensko.

"Takoj sem vedela, da gre za situacijo s 'sugar daddy-jem'. Ampak jaz nisem oseba, ki obsoja. Zasluži si svoj denar, kakor želiš, dekle. Zato sem se z njima zapletla v prijeten pogovor. No, ko je prišel čas za odhod, pa mi je ob računu za 35 € dal slabih 90 € napitnine. Zraven je pustil še svojo vizitko."

"V Dubaju me je neznanec prosil za roko, ter mi v zameno ponudil to" (resnična zgodba Ljubljančanke)

Do trenutka, ko je Bailey pobrala denar in napitnino, je moški že odšel iz restavracije, zato se je odločila, da se mu zahvali tako, da mu pošlje sporočilo na telefonsko številko z njegove vizitke.

"On pa mi je odgovoril: 'Ne, ti si čudovita, zaslužila si si napitnino. Kdaj spet delaš? Rad bi ponovno prišel'."

Navdušena nad potencialnim dodatnim zaslužkom mu je povedala. Ko sta se tako sčasoma bolje spoznala, ji je priznal, da kupuje bar in želi, da v njem kot natakarica dela prav ona.

"Vsakič, ko sva si dopisovala, je bilo res neobremenjujoče. Vedno sem se mu lahko iskreno potožila, kot to sicer počnem s svojimi prijateljicami."

V nadaljevanju posnetka pove za svoje težave z domom, kako sta se ji na isti dan pokvarila pralni in pomivalni stroj. Ko ji je moški ponudil pomoč, ni mogla verjeti.

Kaj 'Sugar Daddyji' v RESNICI pričakujejo v zameno za svoje plačilo? (+RAZKRITJA, ki te bodo presenetila)

"Nato mi je preprosto poslal denar za to. Prišla sva do točke, ko mi je poslal denar, ne da bi ga sploh prosila. To je trajalo tri leta, nato pa mi je nekega dne rekel: 'res bi te rad peljal na zmenek'."

Strinjala sta se, on pa jo je peljal v nakupovalni center ter ji kupil spodnje perilo Victoria Secret, parfum in torbico znamke Michael Kors.

"Nikoli v življenju nisem imela ničesar takšnega. In ker sem živela v Indiani, tega niti nisem bila vajena videvati. Nato mi je kupil VIP vstopnice za Electric Daisy Carnival v Orlandu, kasneje tudi vstopnice za koncert od Cardi B. In ker me je tako razvajal, sem si mislila: 'okej, to si želim ponovno doživeti'. Ko sem se preselila iz Indiane, sem ga predala naprej eni izmed prijateljic. Začel je skrbeti za njo, ji plačevati račune, jo peljal nakupovati."

Po selitvi je ponovno skušala najti takšnega 'sugar daddy-ja', a vendar je ugotovila, da niso vsi tako prijazni kot je bil moški, ki ga je spoznala med svojim delom.

"Spoznala sem, da sem imela samoroga. Večina 'sugar daddy-jev' namreč želi več kot le dopisovanje."

"Sprva sem mislila, da ima nizek libido, zdaj pa mislim, da je moj mož v resnici ..." (izpoved ženske)