"Sprva sem mislila, da ima nizek libido, zdaj pa mislim, da je moj mož v resnici ..." (izpoved ženske)

"Sicer nimam v navadi, da stikam po njegovih stvareh, a vendar sem na njegovem mobitelu odkrila ogromno dokazov ..."

"Sprva sem mislila, da ima nizek libido, zdaj pa mislim, da je moj mož v resnici ..." (izpoved ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 1. 2022

Prepričana sem bila, da morava z novim možem le nekoliko bolj delati na težavah s pomanjkanjem intimnosti, a zdaj sem odkrila pravi razlog, ki tiči za najinim pomanjkljivim spolnim življenjem.

Zelo verjetno je gej.

Sicer nimam v navadi, da stikam po njegovih stvareh, a vendar sem na njegovem mobitelu odkrila ogromno dokazov o naključnih srečanjih, fotografij njegovih genitalij in celo eno dolgo sporočilo, ki si ga je izmenjal s svojim prijateljem iz fitnesa.

Flirtala sta in se pogovarjala o svojih čustvih ter rekla, da "bosta videla, kam bo to vodilo".

Moj mož je temu moškemu govoril, kako močno ga vzburja ter kako zelo ga rad poljublja in objema.

Stara sem 42, moj mož pa 44. Za oba je to drugi zakon. Poročena sva dobro leto in kljub temu da sva skupaj šele kratek čas, sva z možem le redko kdaj intimna. In do zdaj sem bila prepričana, da se to težavo trudiva rešiti.

Imam visok libido in on ve, da se počutim frustrirano in zavrnjeno. Povedal mi je, da meni, da ima le nižji libido in da se sprašuje, ali morda nanj vpliva njegova stresna služba.

Sicer se dobro razumeva. Veliko se smejiva in se v vsem drugem ujameva. No, vsaj tako sem do zdaj mislila. Moj mož ne ve, kaj sem videla na njegovem mobitelu. Kar je še huje, je to, da je ta njegov prijatelj že večkrat bil pri nama na obisku. Je samski in v poznih tridesetih.

Ko pomislim, da sta se mi za hrbtom smejala, se počutim prav osramočeno.

Čutim se krivo, da sem stikala, in ne vem, kak naj ga soočim z vsem tem. Na nek način upam, da bo o tem sam spregovoril. Verjetno ne misli večno živeti tega dvojnega življenja.

Obupana sem in zmedena, saj ne vem, kako se bo razpletlo.

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Razmišljam, da bi uprizorila lastno smrt, saj mu ne upam reči ne" (klic na pomoč Slovenke)

Priporočamo tudi: "Na pomoč! Po 13 letih sem ugotovila, da se moj mož rad preoblači v žensko in zdaj želi ..." (zapis Slovenke)