"Ko ne seksava, dragemu nataknem kletko za penis" (resnične izjave Slovenk)

Svoj piskrček pa so pristavili tudi moški ... 🙃 (POZOR: Vroča vsebina!)

"Ko ne seksava, dragemu nataknem kletko za penis" (resnične izjave Slovenk) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 2. 2023

"Pozdravljene, mene pa zanima, ali katera od vas zaklepa svoje moške v kletko za penis. Cock cage po Angleško. Jaz sem svojega začela že pred mesci. Zaklenem ga v nedeljo zvečer, odklenem pa naslednjo nedeljo zjutraj. Ker čez teden ne more doživeti orgazma, je skozi potreben in pripravljen narediti vse za me. Pa tudi časa več ne zgublja z zadovoljevanjem in gledanjem porničev. Pa tudi straha ni da bi me prevaral…" je na slovenskem forumu že pred časom odprla temo neka ženska.

Takšne so izkušnje Slovenk:

1. "Zelo me vzburja misel, da imam fanta med seksom pod popolnim nadzorom."

"Tudi jaz zaklepam svojega fanta v kletko za penis. Ponavadi ga zaklenem v soboto po kosilu, zaklenjen pa ostane do večera. Takrat pride k nama moj ljubimec, s katerim potem seksava. Ko se začneva slačiti, tudi fantu naročim, da se sleče, zato da ljubimec vidi, da fant nosi kletko. Fant naju med seksom opazuje. Zelo me vzburja misel, da imam fanta med seksom pod popolnim nadzorom. Po seksu mi poliže muco, to pa je njegova vstopnica, da ga odklenem. Ljubimec se poslovi, midva s fantom pa potem noro seksava. Po tem pa doživi nor orgazem in vem, da je tudi njemu zelo všeč."

2. "Najin odnos se je v tem času bistveno poboljšal."

Jaz sem mojega začela zaklepat pred dobrim letom in pol in morem rečt, da se je najin odnos v tem času bistveno poboljšal."

3. "Postavila sem ga pred dejstvo: kletka ali pa grem."

"Jaz mojega nisem mogla prepričati v kletko drugače, kot da sem ga postavila pred dejstvo. Kletka al pa grem … Z veseljem jo nosi že dve leti ... Jaz pa njegove ključke, hehe. Moške moraš samo postaviti pred dejstvo! Če hošeč biti z mano, boš zaklenjen. Pika."

"Ljubimca sem po pol leta pustila, zdaj mi pa želi TOLIKO plačati za seks" (izpoved Slovenke)

4. "Ker je postalo rahlo monotono, sem zadevo malo začinila."

"Jaz tudi zaklepam mojega redno že par let … Ker je postalo rahlo monotono, sem zadevo malo začinila. Kupila sem predplačnisko kartico za mobitel in oddala oglas, da iščem moškega … Zvečer sem mojega priklenila na posteljo, seveda zaklenila njegovo mednožje in vklopila telefon. V momentu je bilo nekaj sporočil in pa klic. Oglasim se … Pred možem se pogovarjam z drugim o seksu in ga povabim k sebi … V pričo moža … Odgovorila sem tudi prav na vsa sporočila … Seveda v sodelovanju z možem … Seveda je lahko samo bral, kaj piŠem … Haha, bilo je zelo zabavno, moram reči … Seveda se na koncu nisem z nobenim dobila in tudi povedala vsem, da je bila to samo igra … Mož pa še danes ni siguren, ali sem se dobila ali ne … Obožujem to igro!"

5. "Neverjetna pozornost in prijaznost ga je."

"Moj je lani nosil kletko v intervalih 10 dni, potem pa 5 dni prosto. Tako je bil zaklenjen približno 24 dni. Letos pa sva podaljšala interval na 14 dni. Pa moram reči, da se nič ne pritožuje. Jaz tudi več nikoli moškega brez kletke. Je preveč lepo. Neverjetna pozornost in prijaznost ga je. Ima pa moj tudi vedno vlažilno kremo nastavljeno."

6. "Nosi jo 20 ni v mesecu."

"Mož jo nosi od leta 2014 in moram reči, da nama obema tak stil zelo ugaja. Nosi jo nekje 20 dni mesečno v povprečju."

"Moj mož si je za 60. rojstni dan zaželel svinganje!" (klic na pomoč Slovenke)

Kakšne pa so izkušnje Slovencev?

1. "Zaklene me za cel dan in me pusti čakati do večera."

"Z drago občasno prakticirava tovrstno početje, včasih me zaklene za cel dan in me pusti čakati do večera, ko pride iz službe, vmes pa se malo draživa po sms-ih, da sem že ves zrajcan, ko pride domov. Ko pa se zvečer malce poigrava in ga končno odklene, potem pa doživljam neverjetne orgazme! Tako, da priporočam, da sprobate, tudi moja je navdušena nad tovrstnimi igricami."

2. "Pobudnik sem bil jaz, ker se mi je zdelo, da se preveč samozadovoljujem."

"Midva z mojo prakticirava kletko že cca. 7 let, pobudnik sem bil jaz, ker se mi je zdelo, da se preveč samozadovoljujem. Na začetku sva prakticirala sicer bolj po redko, sedaj sem pa zaklenjen že nekaj časa 24/7. Odklenem se le zvečer, ko grem pod tuš, da operem in potem spet nazaj v kletko (brez drkanja oz. orgazma) in seveda, ko seksava. (Včasih me pusti potem tisto noč odklenjenega, ampak zjutraj je nazaj gor. Imava več kot 15 kletk in po vseh teh letih sem ugotovil, da manjša ko je kletka, bolj je udobna. Problem je le pri uriniranju in higieni, ker se moraš odklenit, da spucaš, ampak se navadiš. /.../ Nekako si ne predstavljam, da sem odklenjen, počutim se golega, pa še beden občutek imam, če se mi dvigne brez 'dovolenja' oz. razloga."

Preveri, katere SEKS IGRAČKE so ti pisane na kožo (glede na tvoj ljubezenski jezik)

3."Na začetku mi je bilo nerodno povedati ženi, da me zanima zaklepanje."

"Kletko prakticiram že nekaj let, občasno, ko mi zapaše. Bilo mi je nerodno, kako povedati ženi, da me zanima zaklepanje. Ko sem jo prvič namestil, sem ženi pojasnil, da jo bom nosil zato, da ne bom mogel masturbirati. Nič se ni pritoževala. Je pa recimo po enotedenskem postu res nepopisen užitek sneti jo in se predati užitkom. Je pa res to svojevrsten način življenja. Trenutno čakam na že četrto kletko, tokrat bo imela integriran diletator."

4. "Odklene ga le takrat, kadar seksava."

"Meni ga moja zaklepa že kar kake tri leta … Zadnje pol leta pa je zaklenjen 24/7, razen vsake tolko odklene, da seksava … Ostalo pa je vedno zaklenjen. Dobivam razne naloge po sms-ih, s katerimi si lahko prislužim kak dan free ali pa seks … Če seveda izpolnim, kar mi ukaže …"

5. "Odkar to prakticirava, je šel seks gor za 1000 %."

"Tudi jaz in moja žena to prakticirava … Ponudba oz. zahteva je bila z njene strani, ker sem imel problem z masturbiranjem. Seksava redno (skoraj vsaki dan), ker ji tako paše. Je pa res, da mi dovoli orgazem le 1x tedensko. Če me pusti predolgo zaklenjenega, se mi občutljivost poveča do te mere, da ne zdržim dolgo med seksom (tudi samo minuto ali dve). Če mi slučajno pride po lastni volji, seks odpade za par dni in greva na strap on, samo ona ima dosti raje pravo reč. Odkar to prakticirava, je šel seks gor za 1000 %, sploh njeno zadovoljstvo (vsaj tako pravi) … Nisva pa še nobenemu povedala."

"Ko sem se na sodelavkinem žuru zapletla z vročim tipom, se mi še sanjalo ni, da je on v resnici ..."