"Ljubimca sem po pol leta pustila, zdaj mi pa želi TOLIKO plačati za spolni odnos" (izpoved Slovenke)

"Ne vem, a je res tako potreben, tako nor na najin seks? Ali se je zatreskal vame in je pripravljen plačati, da sem le z njim?"

"Ljubimca sem po pol leta pustila, zdaj mi pa želi TOLIKO plačati za spolni odnos" (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 2. 2023

"Imela sem ljubimca, približno pol leta. Potem pa sem ga pustila.

Tip je tako ubrisan na seks z mano, da mi ponuja, da mi plača po 100 eur za seks, samo da bi še naprej seksala z njim.

Je pa poročen. Želi vsaj 1x na teden seks … Torej 400 eur na mesec za seks z mano. Ne vem, a je res tako potreben, tako nor na najin seks? Ali se je zatreskal vame in je pripravljen plačati, da sem le z njim? Nisem se pa še nič odločila, kaj bom storila," je na slovenskem forumu zapisala ženska.

Medtem ko so ji nekateri odgovorili, da če se s tem strinja in v seksu uživa, naj vzame denar, pa so jo drugi posvarili, da ima lahko težave.

"Mogoče je tako zatreskan vate, da boš imela v prihodnosti probleme. Pusti to," je zapisala ena uporabnica foruma.  "Jezus .. Ne zapletaj se. Psihopat. Ne boš se ga rešila nikoli," pa je dodala druga.

"Želim si, da bi me mož prevaral. Tako bi vsaj imela razlog, da ga zapustim!" (preberi, zakaj)

Nato je avtorica zgornjega zapisa ponovno presenetila:

"Sva se vse zmenila, on meni plača za vsak seks 100 eur. V seksu uživam, ker se res potrudi in obvlada, še vedno je nežen, romantičen in vse bi naredil zame, na koncu pa dobim še plačano in še kaj mi kupi vsak teden. Kar se tiče dokazov za vsaki slučaj, pa imam polno njegovih fotografij, golih, družinskih ... Vse, kar hočeš, mi pošilja. Pošilja mi tudi gole fotke, kjer se vidi njegov obraz, prav tako videoposnetke.

On pravi, da mi zaupa 100 % in da je pošten do mene in verjame, da sem tudi jaz.

Mi pa zdaj pošilja tudi sporočila, v katerih mi piše, da me ima rad, da sem mu posebna oseba, da ni samo seks, ampak da si z menoj želi veliko več in da je zame pripravljen iti na konec sveta. No, ne vem, kaj naj si mislim, pomojem je slepo zatreskan. Ko bi se bilo treba ločiti, bi pa padel na realna tla ... Jaz si njega za moža itak ne želim, meni je on res samo za seks in za zabavo."

Hmmm ... Kakšno pa je tvoje mnenje o tem? 🤔

Slovenci razkrili, kako je v resnici seksati v TROJE (če morda mika tudi tebe)