"Ko mojega brata ni v bližini, me svakinja otipava!" (izpoved Slovenca)

"To početje je zaenkrat ostalo med nama kot hec, kako bo naprej, me pa kar malo skrbi ..."

"Ko mojega brata ni v bližini, me svakinja otipava!" (izpoved Slovenca) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 10. 2021

"Imam svakinjo, s katero se dobro razumem, prav tako tudi s svojim bratom.

Problem nastane takrat, ko njega ni v bližini, [ona, op. a.] pride do mene in me začne otipavati po riti.

Že brat mi je pred tem omenil, da ima zelo potrebno ženo, da včasih hoče tudi 3x na dan. Povem lahko to, da je zelo huda babnica in zelo dobro izgleda. Sam kaj takega pri njej še nisem probal, ker sem bolj zadržan in sramežljiv ter srečno poročen.

A pomislil sem na marsikaj, nikoli ne veš, kdaj lahko pride prav.

Mogoče je tudi to, da sem od nje starejši več ko 20 let in si ona s tem prizadeva in utrjuje položaj [v, op. a.] naši familiji. Je*em ti, ne vem, kako in kaj naprej.

To početje je zaenkrat ostalo med nama kot hec, kako bo naprej, me pa kar malo skrbi," je na med.over.net zapisal uporabnik foruma.

Preberi nekatere komentarje uporabnikov:

1.

"Ta 'back up', ki ga imaš, se 'zavoha' in ona ga je. Back up (nikoli se ne ve, kdaj prav pride) pa niti približno ne puhti iz zadovoljnega zakona. Lahko, da si ti srečen, vprašanje je, če to tvoja partnerka ve?

Odloči se, ali ti to ustreza ali ne (po napisanem sodeč ti ustreza). Ali bi to ustrezalo tvoji partnerki (predvidevam, da tiste sreče s tabo verjetno ne deli v taki količini, da bi ji ustrezalo ali bilo popolnoma vseeno, neogrožujoče)? Torej, bo prevladal iskren odnos s partnerko, s katero praviš, da si v srečnem odnosu ali egotrip 'nikoli ne veš, kdaj prav pride'?"

2.

"A tebi ni jasno, da boš izgubil obe družini z ženo in z bratom? A res misliš, da en seks šteje več? Okej, če ti je vseeno za to, pa ti [menda, op. a.] ni vseeno, da boš prizadel vse vpletene? Če ti pa je, si pa psiho brez empatije in si ne zaslužiš nobenega od njih.

Na tvojem mestu bi se [jaz, op. a.] najprej odločila, kaj hočem v življenju. Če z ženo nista okej, probaj zrihtati al pa pojdi, preden druge podiraš. Ampak v nobenem primeru nebi svoji sestri tega nardila, sploh, če se dobro razumete. Jaz bi na tvojem mestu svakinji dala vedeti, naj neha s tem, kar dela s stabo, jasno in odločno, vtikala v njun odnos al pa snemala in govorila bratu se pa ne bi. Pamet v glavo, pa bodi pošten dec, ne pa hinavska nedorasla egoistična šleva!"

Kaj bi mu pa svetovala ti?

Preberi še: "Od nekdaj sem obsedeno seksala z neznanci in zdaj končno vem, ZAKAJ" (resnična zgodba)

Priporočamo tudi: 'Po avanturi za eno noč sem se vanj zaljubila - kaj naj naredim?' (ODGOVOR strokovnjakov)