Kako se ženske v resnici samozadovoljujemo? TO je 10 resničnih izpovedi

To so različni načini, s katerimi ženske dosežejo vrhunec. 

Kako se ženske v resnici samozadovoljujemo? TO je 10 resničnih izpovedi (foto: Profimedia) Profimedia
2. 7. 2022

Cosmo je intervjuval deset deklet, ki so nam povedale o svojih tehnikah masturbiranja, s katerimi doživijo intenziven orgazem (in kaj brez njihovih trikov zamujaš ti!).

'Seksati sam' oziroma se samozadovoljevati je lahko zelo prijetno, če veš, kaj ti ugaja. Seveda ima vsak(a) izmed nas svoje najljubše položaje in navade, tudi ko pride to tega početja, vseeno pa je vsak dober nasvet o ženski masturbaciji, ki je sicer še vedno tabu tema, več kot dobrodošel!

To so zgodbe in izkušnje desetih različnih žensk, ki bodo spremenile tvoj pogled na samozadovoljevanje ...

1. " Če sem čisto iskrena, v resnici masturbiram precej pogosto - vsaj štirikrat na teden - in uporabljam različne tehnike. Uporabljam svoje roke, berem seksi zgodbe in fantaziram o svojih preteklih izkušnjah. Moja najljubša tehnika pa je jutranja navada uporabe vibratorja. Takoj, ko se zbudim, iz predala ob postelji vzamem najljubšo igračko in orgazem doživim v dveh minutah."

- Neja, 21 let

2. "Ko sem prvič masturbirala, sem imela 13 ali 14 let. Z babico sem gledala TV oddajo, v kateri so govorili o samozadovoljevanju. Takrat nisem vedela, kaj to pomeni, ampak Google me je hitro razsvetlil. Kmalu po tem sem prvič masturbirala s prsti in sprva je bilo zelo čudno. Tekom najstništva sem preizkusila različne tehnike, zdaj pa najraje uporabim glavo za tuš. Po tem, ko operem lase in vanje vtrem balzam, ga pustim, da deluje dve minuti, vmes pa masturbiram s curkom tople vode. Deluje!"

- Sonja, 17 let.

3. S samozadovoljevanjem sem začela eksperimentirati, ko sem bila v srednji šoli, stara približno 13 let. Bila sem malo živčna, ampak ko sem prvič ugotovilam kakšen užitek mi to predstavlja, sem se popolnoma sprostila. Ponavadi to počnem pred spanjem, saj nato lažje in bolje spim. Nekaj časa so bile moje tehnike masturbiranja osredotočene le na en način: na uporabo blazine, šele pred kratkim pa sem to opustila. Toliko je dobrih stvari, ki prihajajo z orgazmom - zakaj bi nas naj bilo sram? Naučiti se moraš, kaj ti je všeč in se naučiti razumeti sebe, preden te lahko kdo drug."

- Ana, 21 let.

Preberi še: "Najbolj divji vrhunec sem doživela, ko sva se s fantom strastem predala na ..." (vroča izpoved)

4. "Masturbiram že deset let in končno sem osvojila popolno tehniko samozadovoljevanja. Ker sama stimulacija klitorisa zame ni dovolj, potrebujem nekaj več. Ko sem tik pred tem, da dosežem vrhunec, se rada poigram s prsti tudi znotraj nožnice."

- Monika, 25 let

5. "S samozadovoljevanjem sem začela pri 17. letih in ko sem doživela prvi orgazem, sem si tega občutka želela vsak dan. Moja tehnika? Stimulacija ščegetavčka s prsti ali igračkami je zame nepogrešljiva in občutka ne nadomesti nič drugega.

- Vanja, 19 let

6. "Zadnje čase med solo akcijo ne morem brez ogledala. Ko se samozadovoljujem, rada sedim pred ogledalom z razprtimi nogami in uporabljam rabbit vibrator, ki hkrati stimulira nožnico in klitoris. S tem nikoli ne zgrešim."

- Klara, 27 let

7. "Priznam, masturbiram vsaj enkrat dnevno. Ker mi samo fantaziranje in lastne misli niso dovolj, obenem gledam porno filme in se zadovoljujem s prsti. Od vseh tehnik, ki sem jih preizkusila, je ta moja najljubša!"

- Flora, 22 let

8. "Samozadovoljujem se od ena do trikrat na teden. Včasih sem uporabljaja prste ali tuš, potem pa sem si kupila vibrator, ki mi omogoči orgazem tudi v manj kot minuti."

- Martina, 18 let

9. "Ko sem prvič masturbirala, sem bila stara 11 let in v resnici je bilo ponesreči. Da se mi ne bi zlepila skupaj, sem med stegna dala blazino in se začela drgniti ob njo. Svojo tehniko sem od takrat izpilila in dopolnila z erotičnimi filmi, a blazino po vseh letih še vedno uporabljam."

- Kristina, 24 let

10. "S samozadovoljevanjem sem se prvič srečala pri 14. letih. Prste sem uporabila za hitro drgnjenje ščegetavčka, ker sem mislila, da je to pravi način. Čez čas (in vajo) sem ugotovila, da zame v resnici delujejo počasnejši in krožni gibi."

- Laura, 22 let

Priporočamo tudi: "Imam fanta, a v posteljo skačem z žensko" (brutalno iskrena izpoved bralke)