"Najbolj divji vrhunec sem doživela, ko sva se s fantom strastem predala na ..." (vroča izpoved)

"Klic divjine v pravem pomenu besede. Bila sva kot Adam in Eva brez kakršnihkoli namenov, da bi kadarkoli zapustila Raj."

"Najbolj divji vrhunec sem doživela, ko sva se s fantom strastem predala na ..." (vroča izpoved) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 6. 2022

Čutila sem, kako mi kamenčki zarezajo v gola kolena. Bolečina je bila skoraj prehuda, ampak nisem mogla nehati. Ko sem tako skakala gor in dol z nogami, razširjenimi široko narazen, sem razmišljala o tem, kako noro mi je všeč to, da sem postala tako divja.

To je bil najin peti pohodniški izlet v petih tednih in bila sva popolnoma obsedena. Sveži zrak. Sonce. Narava. Orgazmi.

"Klic divjine" v pravem pomenu besede. Bila sva kot Adam in Eva brez kakršnihkoli namenov, da bi kadarkoli zapustila Raj.

Ker seks v javnosti je ena stvar ... ampak seks v naravi je nekaj popolnoma drugega. Še posebej, ko se nahajaš na skoraj 600 m nadmorske višine.

Najina vikend raziskovanja so se začela precej nedolžno. Na neko nenavadno vročo aprilsko nedeljo sva se odločila za pohod. Skupaj sva bila šele tri tedne in še zmeraj sem začutila ščemenje vsakič, ko sta se najini koži dotaknili.

Bil je zabaven, prijazen in zmeraj pripravljen na pustolovščino – poleg tega pa tudi totalni seksualni bog.

Zato sem se le delno šalila, ko sem predlagala, da skočiva v grmovje. Ampak on se ni zdel niti malo presenečen.

S porednim nasmeškom na obrazu me je prijel za roko in povlekel s ceste. Pot sva sekala skozi grmičevje in hodila navzgor tako dolgo, dokler nisva naletela na kup skal nekje 100 metrov nad cesto.

Ta naju je popolnoma skril pred radovednimi očmi. Nahrbtnike sva vrgla na tla, nato pa sem se nervozno obrnila proti njemu. Z enim samim gibom me je pritisnil ob skalo in me začel poljubljati. Moje roke so našle pot naravnost v njegove kratke hlače. Bil je že trd.

Nežno sem jih povlekla z njegovih bokov, ga vzela ven in se spustila na kolena. Z eno roko se je opiral na steno, z drugo vodil mojo glavo naprej in nazaj, pri tem pa na glas vzdihoval.

Nisem mogla verjeti, da to počneva. In to sredi narodnega parka. Sredi dneva. A vendar me je misel na to, da bi lahko nekdo prišel mimo, še bolj podžgala.

Vstala sem in si slekla kratke hlače, nato pa še spodnjice. Obrnila sem se proti skali, on pa se je nagnil nad mano ter svojo roko spustil v moje mednožje. Medtem ko sem s pomočjo njegovih prstov postala dodobra vlažna, je iznenada prodrl vame od zadaj. Z roko sem si pokrila usta, saj me je skrbelo, da me bo kdo slišal, on pa se je začel gibati vedno hitreje in hitreje, not in ven.

Oklenila sem se roba skale in dovolila, da mu pride. Bilo je močno in hitro. Nato sva pograbila oblačila, se hitro oblekla in vrnila na cesto.

Teden kasneje sva prehodila kar 18 kilometrov, preden sva se znašla na pikniku pod slapom. Bilo je pozno, zato so vsi plavalci že odšli in kmalu sva spoznala, da sva ostala sama.

Skočila sva v delno skrit kotiček ob vodi, ki ga je delno zakrivalo visoko trsje. Medtem ko sem se trudila čim hitreje sleči pajkice, je on že sedel na skali in se počasi začel dotikati samega sebe.

Usedla sem se nanj, okoli njegovega pasu ovila noge in uživala v vsaki sekundi. Sonce me je božalo po hrbtu, moja pljuča so bila polna svežega zraka in nikoli se nisem počutila bolj živo.

Popolnoma sem se predala užitku in ga divje jahala, da sem ga čutila globoko v sebi ... dokler nisem eksplodirala od zadovoljstva.

Do trenutka, ko sva dva tedna kasneje prišla do najvišjega vrha, je bila to že najina stalnica. Na pot sva se odpravila nekaj ur pred zoro, po temi hodila v hrib in ob sončnem vzhodu dosegla vrh.

Svojo jakno je položil na tla in se ulegel nazaj, da se je njegova glava srečala z zemljo. Brez ene same skrbi na tem svetu me je povlekel nase ter me držal za obraz in nežno poljubljal.

Med gibanjem naprej in nazaj sem se tokrat šele prvič popolnoma prepustila. Obkrožena z naravo in brez žive duše okoli naju sem doživela najbolj osvobajajoč seks svojega življenja. Z vrha hriba sem pogledala proti jasnemu nebu in kriče spustila vse od sebe. Prišlo mu je le nekaj sekund za mano.

Vir: mamamia.com.au

Preberi še: 'Med počitnicami v Piranu me je seks s fantom stal 600 evrov' (izpoved bralke)

Priporočamo tudi: 'V Portorožu sem v glavni sezoni podnevi SEKSAL na plaži - bilo je nepozabno' (vroča izpoved bralca)