"Imam fanta, a v posteljo skačem z žensko" (brutalno iskrena izpoved bralke)

"Je to bilo varanje? Seveda ne. To je bilo enostavno nekaj, skozi kar moramo vsi iti. Eksperimentiranje, ki bi moralo biti dovoljeno vsaki ženski. No, vsaj tako sem mislila ..."

"Imam fanta, a v posteljo skačem z žensko" (brutalno iskrena izpoved bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 6. 2022

Med drgnjenjem oči, prekritih z razmazano maskaro, sem se prebujala ob pogledu na temne kodre, ki so padali po neznanem hrbtu. Opažam tudi majhno tetovažo srca za levim ušesom; nežno, zelo privlačno. In definitivno nekaj, kar ne pripada mojemu fantu. Nato pa se mi posveti ...

Nahajam se v študentskem domu. Ne svojem, tujem študentskem domu. Na tleh zraven naju leži kup razmetanih stvari – črne oprijete kavbojke, nekaj mejkap paletk in beli čipkasti modrc.

Soba ima vonj po parfumu. Parfumu in seksu. Zaspana lepotica zraven mene naenkrat zavzdihne, nato pa z roko objame moj trebuh.

Izbuljim oči in skušam razumeti, kako 'obnoviti' najino komaj obstoječe prijateljstvo, ki je očitno prestopilo svojo mejo. In kaj točno naj rečem svojemu fantu, ko se vidiva pri zajtrku ...

Velikokrat sem jo že videla, običajno med plesom tekom številnih nočnih zabav s prijatelji s faksa, katerih sem se tudi sama udeleževala. Bila je leto starejša in zmeraj je dajala vtis ekstremno samozavestnega dekleta.

Bila je čudovita in privlačna ženska, ena tistih z izjemno negovano kožo in linijami obraza, ki nakazujejo na kvalitetno poreklo. Po nekaj mesecih je radovednost, ki sva jo čutili druga do druge, počasi naraščala in vsakič, ko sva si prekrižali pot, je bila večja; plesali sva skupaj, se držali za roke, ko sva šli na stranišče in ... naposled tudi skupaj preživeli noč.

S fantom sva takrat bila skupaj 8 mesecev. Nikoli ga nisem prevarala z drugim moškim. Pravzaprav sem na to zmeraj gledala kot na nekaj tako zelo sebičnega in nezaslišanega, da nisem o tem želela niti razmišljati, kaj šele, da bi to res storila.

Ampak biti z drugo žensko? To je bilo nekaj popolnoma drugačnega. Konec koncev mi je ideja o koncu čudovitega razmerja, polnega ljubezni, zaradi romance z drugo žensko zmeraj zvenela popolnoma neverjetno.

Zaradi vsega tega nisem čutila slabe vesti, ko sem eno večer flirtala in se poljubljala z drugo žensko, naslednji dan pa na družinsko kosilo pripeljala svojega fanta. Morda mislite, da je takšno obnašanje in razmišljanje čudno, ampak verjemite mi, nisem bila edina.

Desetine žensk, ki sem jih poznala s faksa, so igrale isto igro. Poznam jih tudi veliko, ki so to počele izven varnosti študentskih domov. Morda jih poznate tudi sami. Redko smo razmišljale o tem, kako se fantje zaradi tega počutijo. Za milenijce pravijo, da smo najbolj biseksualna generacija vseh časov. Pravzaprav je število nas, ki se tako identificiramo, v preteklih treh letih zraslo za 45 %, in v to računico niso niti vključeni tisti, ki se ne želijo opredeljevati.

Tekom študija sem želela doma fanta in žensko v postelji. Želela sem imeti vse in nisem se hotela soočati z razmišljanjem o prevari. Veliko enostavneje je bilo živeti, če sem to imenovala 'eksperimentiranje', vsaj meni.

Zatem, ko sem se tisto jutro zbudila v njeni postelji, sem nase navlekla njene prekratke kavbojke in majico, ki je na meni izgledala, kot da se je skrčila med pranjem, jo na hitro, tako čisto platonsko, objela in se odtihotapila iz njene sobe, ne da bi ji sploh dala priložnost, da še kaj reče oziroma se še kaj zgodi.

Nato sem se odpravila proti kavarni v mestu, kjer sem se redno dobivala s svojim fantom po vsaki nočni zabavi. Nazadnje sem ga poljubila ob 2. uri zjutaj. Pred četrto sem že bila v njeni postelji.

Dokler sva čakala, da nama prinesejo prvo kavo, sem razmišljala o tem, kako na svojem vratu še zmeraj čutim njene ustnice, in jasmin iz njenega parfuma na izposojenih oblačilih, ki sem jih nosila. V žepu mi je zavibriral mobitel. Lahko bi bilo njeno sporočilo, sem pomislila. Ali pa od nekega drugega dekleta iz množice žensk, pri katerih sem 'prespala' tekom prvega letnika študija.

Tisti čas je bilo namreč neverjetno veliko deklet, ki so vse po vrsti imele fante, a kljub temu medsebojno spale druga z drugo. Ko je enkrat to naredila ena, se je novica o tem hitro razširila po skupini.

Ko si je tega zaželela neka druga, je bilo "Hej, lahko danes zvečer prespim pri tebi?" kratko in jasno sporočilo, za katerega se je točno vedelo, kaj pomeni. In seveda nikoli ni pomenilo spanja.

Prav iz razloga, ker so to počeli vsi in ker je na nek način bilo normalno, smo le redko razmišljale o tem, kako se počutijo fantje v naših življenjih.

"Ne delaj iz muhe slona, saj se samo malo zabavamo" je bil naš slogan in tega smo se držale.

Po predlogi Olivie Edwardes

Preberi še: "Na poti z zabave sem SEKSALA s taksistom" (izpoved Ljubljančanke)

Priporočamo tudi: "Moj mož ves čas nosi masko - dol je ne da niti med seksom!" (klic na pomoč ženske)