"Moj mož ves čas nosi masko - dol je ne da niti med seksom!" (klic na pomoč ženske)

"Oba sva že cepljena ... Kdaj se bo to končalo?!" 😳😳😳

"Moj mož ves čas nosi masko - dol je ne da niti med seksom!" (klic na pomoč ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 6. 2021

Že pet let in pol sem poročena s čudovitim moškim. Je čeden, seksi, zabaven in dober po duši. Resda že od nekdaj nekoliko pretirava, ko gre za kakšno bolezen, ampak nisem nikoli mislila, da mu to predstavlja resnično težavo.

No, med to pandemijo pa je njegov strah, da bo zbolel, dosegel novo raven. Zadnje leto namreč noče dati svoje maske dol, celo takrat, ko sva doma – sama.

Tudi zdaj, ko je bil že dvakrat cepljen, še vedno počne isto. Nosi jo med spanjem, med večino opravil v kopalnici in ja, tudi med seksom. Med jedjo jo na hitro povleče navzgor, da lahko da hrano v usta, nato pa jo med grižljaji vsakič hitro spusti nazaj dol.

Čeprav od mene ne zahteva, da počnem enako, lahko vidim, da ga to moti – še posebej zdaj, ko sem tudi zunaj nehala nositi masko, ker nam to pogoji omogočajo, in imam v načrtu kmalu s prijateljicami oditi na večerjo v restavracijo.

Ko sem ga skušala prepričati s pomočjo znanstvenih dokazov, mi je odgovoril, da "znanstveniki še ne razumejo dobro virusa" ali pa "vem, da verjetno ni nujno, ampak me nošenje ne moti in če obstaja najmanjša možnost, da naju lahko zaščitim, sem raje na varni strani ... saj nikomur ne škodim".

Ne strinjam se, da nikomur ne škodi. Želim si ponovno gledati obraz svojega čudovitega moža. Želim ga ljubeče poljubiti na usta, kot sva to počela včasih, in ne preko kosa tkanine.

(Maske ne menjuje redno, zato pogosto nekoliko smrdi in je umazana.) In ne želim si, da obsoja moje obnašanje, ki se meni osebno zdi razumno.

Zaradi tega se počutim depresivno in zaskrbljeno glede najine skupne prihodnosti. Vprašala sem ga, kdaj ima namen prenehati nositi masko, in vse, kar je rekel, je "ko bo za vse varno".

Kaj, če to postane njegova stalnica? Moja mama mi pravi, naj se izselim. Ampak nisem prepričana, da sem že pripravljena na ta korak. Želim si le svojega moža nazaj. Kako naj mu dopovem?

Brez maske in osamljena

Preberi še: "Najbolj divji orgazem življenja sem doživela, ko sva s fantom seksala na ..." (vroča izpoved)

Priporočamo tudi: "Profesor etike mi je na Grindr poslal svoje GOLE fotografije" (iskrena izpoved bralca)

🚨Poleg revije še BREZPLAČEN lepotni E-COSMOPOLITAN

(prenesi ga TUKAJ!)🚨