"Je normalno, da je moj fant še vedno v stiku z bivšo in včasih celo pri njej prespi?" (izpoved Slovenke)

"Res ne vem več, kaj naj ... A se vam zdi to normalno???" sprašuje obupano dekle.

"Je normalno, da je moj fant še vedno v stiku z bivšo in včasih celo pri njej prespi?" (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 5. 2022

"Ker mi pravi, da sem zgolj ljubosumna, sem se odločila, da prisluhnem kakšnemu drugemu mnenju ..." se je po pomoč na forum spletnega portala med.over.net obrnila neka uporabnica.

"S fantom sva se spoznala kmalu po njegovem razhodu z bivšo. Zdaj sva skupaj že kar nekaj časa, a ima še vedno njene slike, njegovi še vedno ohranjajo stike z njo, hodijo drug k drugemu na obiske, kavice, rojstne dneve in podobne scene, kar me moti.

Dejstvo, da pri njej prespi, pa opravičuje s tem, da je z njenim bratom nekaj spil in si ni upal za volan [ter] da je takrat itak ni bilo doma.

Pravi, da sta zgolj prijatelja, a jo je le stežka odstranil s Snapchata, kjer sta si redno dopisovala, za druge platforme sem pa že nehala poskušati.

Po naravi nisem ljubosumna in imam zaupanje v ljudi, za razliko od njega mu nisem nikoli prepovedovala druženja s prijatelji ali prijateljicami, kot [ga] je on meni, saj mu zaupam ...

A ta bivša me res moti, ne vidim razloga, da bi z njo ohranjal stike. Pravi, da ga je prevarala, da mu ni več do nje...

A zakaj potem vsi tako zvesto ohranjajo stike ... Če bi jaz mojim povedala, da me je tip prevaral, bi bil milo rečeno brisan iz našega življenja ... A pri njemu pač ni tako ...

Kadarkoli ga soočim s tem, se skregava. Ne vem več, kaj naj storim ... Res ga imam rada, a njegovo obnašanje, pa tudi obnašanje njegove družine, me moti. Če je res samo prijateljica, zakaj me ne predstavi, tako kot me je ostalim ...?

Res ne vem več, kaj naj ... A se vam zdi to normalno???"

Gif: Giphy.com

Preberi še: "Z bivšim pričakujem dvojčka, njegova punca pa želi, da ..." (klic na pomoč dekleta)

Priporočamo tudi: "Moja noseča žena hoče najinega otroka poimenovati po svojem BIVŠEM" (klic na pomoč moškega)