"Moja noseča žena hoče najinega otroka poimenovati po svojem BIVŠEM" (klic na pomoč moškega)

Ko boš videla, zakaj, te bo spreletel srh!

"Moja noseča žena hoče najinega otroka poimenovati po svojem BIVŠEM" (klic na pomoč moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 4. 2022

"Ko sva se z ženo spoznala, je od njenega razhoda s prejšnjim fantom minilo že skoraj eno leto. Nekajkrat sva šla ven, nato pa je sčasoma nehala govoriti z mano. Izvedel sem, da je šla nazaj k svojemu bivšemu. Ostala sva prijatelja, saj sva se pogosto srečevala na fitnesu (tam sva se tudi spoznala).

Leto kasneje sta se ponovno razšla. Odločil sem se, da poskusim še enkrat, in jo povabil na zmenek. Glede njega je bila precej iskrena in izvedel sem, da sta z vmesnimi premori bila skupaj štiri leta. Zapustila ga je, ker je postal agresiven.

Nekje leto kasneje sva se poročila in že čez nekaj mesecev je zanosila.

Ko sem se pretekli teden v kuhinji za mizo učil, sem jo iznenada zaslišal, kako je zavpila, nato pa bruhnila v jok. Stekel sem k njej, da bi videl, kaj je narobe. Težko je govorila, a vendar mi ji je sčasoma uspelo pokazati objavo na Facebooku, ki jo je objavil njun skupni prijatelj. Njen bivši je imel prometno nesrečo z motorjem in ni preživel.

Moja žena je (oziroma je bila) navdušena motoristka, a je nehala voziti, ko je zanosila. Vedela je, kako rad je imel motorje in kako tragičen je bil njegov konec. Potolažil sem jo in ji pomagal v posteljo ter ji dal vedeti, da ji stojim ob strani.

O tem nisem pretirano razmišljal, dokler mi moja žena preteklo noč ni rekla, da želi najinega otroka poimenovati po njem.

Najprej sem se obotavljal, nato pa ji povedal, da bi mi to bilo neprijetno. Prvič, gre za njenega bivšega. Drugič, bil je agresiven. Zakaj bi želela ohranjati spomin na nekaj takšnega? To jo je precej razburilo in sploh ni želela slišati mojih razlogov. Zdaj se ne želi z menoj niti pogovarjati.

Sem res jaz tukaj v zmoti? Prepričan sem, da je trenutno le izjemno čustvena, glede na to, da je noseča, hkrati pa skuša predelati smrt svojega bivšega. Mi lahko kdo svetuje?"

Ojoj, tole je naravnost grozljivo! 😔

Vir: Reddit

Preberi še: "Z bivšim pričakujem dvojčka, njegova punca pa želi, da ..." (klic na pomoč dekleta)

Priporočamo tudi: "Ker sem sumil, da mi žena laže, sem vso noč skrivaj bedel ... in ugotovil, da je RES" (resnična zgodba)