"Preselil sem se k punci, nato pa v njeni omari odkril ZBIRKO ..." (izpoved šokiranega fanta)

19. 6. 2024
"Preselil sem se k punci, nato pa v njeni omari odkril ZBIRKO ..." (izpoved šokiranega fanta) (foto: Profimedia)
Profimedia

O-ooou! 🙄 Kaj bi mu svetovala ti?

S punco (oba sva stara 19) sva skupaj nekje štiri mesece. Je najbolj čudovito, lepo in prijazno dekle, kar sem jih spoznal, s krasno osebnostjo. Do zdaj sva živela 5 ur narazen, a pravkar sem se preselil v njeno mesto, zato sem bil prvič pri njej doma. Vse je bilo super in tako čudovito je bilo, da sva lahko končno skupaj preživela malo več časa, ne da bi nama bilo treba skrbeti, kdaj se bova ponovno videla.

Pa vendar, danes se je najin dan začel nekoliko neprijetno. Rekla mi je, naj se počutim kot doma in da lahko brez problema dam svoja oblačila v njeno omaro, dokler sem pri njej (pri njeni družini bom ostal 2 tedna). Omara je precej velika in nekoliko zmedeno razporejena (to govorim zato, ker resnično nisem stikal), zato sem, medtem ko sem iskal svoja oblačila, naletel na del, kjer je bilo na nekoliko bolj oddaljenem mestu lepo obešenih vsaj 50, če ne več, jopic s kapuco, ki so bile zelo očitno moške.

Nisem mogel verjeti, da je res, in bil sem tako zmeden, da nisem vedel, kaj naj si mislim. Po glavi mi je šlo vse od varanja in tega, da jih preprosto zbira, do razmišljanja, zakaj, hudiča, sploh potrebuje toliko jopic s kapuco? Takoj sem jo šel povprašati o tem, nisem bil jezen in nisem je obsojal, preprosto sem ji rekel: "Hej, kaj pa je z vsemi tistimi jopicami s kapuco tam?" in njena razlaga je bila, da sta preteklo poletje s prijateljico igrali 'igro', katera bo zbrala več moških jopic. Kar tako, za zabavo. Zatrdila mi je, da z nikomer od njih nikoli ničesar ni imela in da sta to počeli le za zabavo.

Ko sem jo vprašal, če bi se jih znebila, ker mi je neprijetno, da ima moja punca celotno zbirko oblačil drugih moških v omari, pa mi je odgovorila z 'okej' in nadaljevala z dnevom, kot da se ni nič zgodilo. Naj povem, da je resnično lepa punca in verjamem, da se ji ni bilo treba pretirano potruditi, da so ji drugi tipi dali svoje jopice, iz kateregakoli razloga že, in verjamem, da preteklo poletje ni bila z vsemi 50-imi, pa vendar se ob tem počutim nekoliko nelagodno.

Ne morem nehati razmišljati o tem, kaj se je v resnici dogajalo preteklo poletje in ali mi sploh govori resnico, saj do zdaj v štirih mesecih, odkar sva skupaj, tega nikoli ni omenila. Poleg tega pa se mi zdaj to, da sem ji sam dal svoje jopice s kapucami, sploh več ne zdi tako posebno. Morda gre le za mojo negotovost, pa vendar se mi iz nekega razloga zdi, kot da sem dobil klofuto. Ves dan sem že nekoliko oddaljen, ona pa me vztrajno sprašuje, kaj je narobe, ampak jaz še sam ne nimam jasnega odgovora.

Za nasvet sem vprašal tudi svoje prijatelje, ki pa so razdvojeni med tem, naj jo pustim, in tem, da sem s svojo prošnjo, naj jih vrže stran, šel čez mejo, saj mi je jasno razložila, kaj se je zgodilo.

Vir: Reddit.com

Preberi še:

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave