"Moj fant ne želi biti intimen z mano, če nimam urejenih ..." (bizarna izpoved dekleta)

11. 6. 2024
"Moj fant ne želi biti intimen z mano, če nimam urejenih ..." (bizarna izpoved dekleta) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Za moj rojstni dan je ignoriral vse moje namige za darilo in mi namesto tega podaril ..."

"Moj fant noče seksati z mano, dokler si ne uredim nohtov. Stara sem 28, on pa 27. Skupaj sva tri leta. Ves čas kritizira moj videz. Ko greva ven, me noče držati za roko – razen, ko meni, da sem videti dovolj dobro, da se lahko "pokaže z mano". Za moj rojstni dan je ignoriral vse moje namige za darilo in mi namesto tega podaril bon za urejanje trepalnic in nohtov.

Sem medicinska sestra in ne smem imeti dolgih umetnih nohtov, saj ni higiensko. Neki večer sem ga v postelji objela, on pa se je obrnil stran in mi rekel: "Zakaj še nisi uporabila tistega bona?" Ko sem mu rekla, da ne morem in da bi me moral imeti rad ne glede na to, je le zagodrnjal in šel spat. Enkrat mi je celo rekel, da če bi se bolj potrudila za svoj videz, bi se do mene bolje obnašal. Zelo sem nesrečna," se je na portalu The Sun po pomoč obrnila ženska.

Preveri, kaj ji je odgovorila strokovnjakinja za odnose:

"Koliko rdečih alarmov! Tvoj fant zveni plehko, narcisistično in nadzorujoče. Ne zanima ga, kdo si kot oseba. Očitno mu je pri tebi pomemben le videz. Ljubezen nikoli ne bi smela biti pogojna. Prosim, razmisli o tem, da ga zapustiš, preden popolnoma uniči tvojo samopodobo."

Ne spreglej:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave