"Imel sem tako trdega, da ne bi zdržal niti sekunde dlje!" (bralec o počitnicah z nepričakovanim preobratom)

 "Počutil sem se kot najstnik, ki ne zna zdržati dlje kot nekaj sekund." 

"Imel sem tako trdega, da ne bi zdržal niti sekunde dlje!" (bralec o počitnicah z nepričakovanim preobratom) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 5. 2022

Kaj se zgodi, ko se z dekletom in starši skupaj odpraviš na dolge poletne počitnice in to v avtodomu? Naš bralec pravi, da je bilo eno najtežjih obdobij njegovega življenja. Zakaj? Ker sta morala z dekletom na posebej izvirne načine iskati trenutke za seks!

"Ko so mi starši predlagali, da bi se jima skupaj s punco pridružila na dvotedenskem izletu po hrvaški obali v avtodomu, sem sprva mislil, da je to super ideja. Podobnega mnenja je bila tudi moja punca, zato sva ponudbo z veseljem sprejela.

In res, nekaj tednov kasneje smo se skupaj odpravili na pot proti Dubrovniku in bližnjim otočkom. Prvih nekaj dni je bilo super. Čez dan smo pohajkovali naokoli, zvečer pa se družili in uživali v dobri morski hrani. Mislim, da je napočil peti ali šesti dan, ko sva z dekletom začela spoznavati negativne plati potovanja s starši.

Ravno na peti ali šesti dan potovanja sva namreč v sebi začutila tisto težnjo oziroma željo po seksu, ki je iz trenutka v trenutek rastla. Bolj kot sva postajala potrebna, bolj nama je postajalo jasno, da zaradi staršev ne moreva potešiti najinih želja. Nisva namreč našla ne časa ne prostora, kjer bi se lahko posvetila drug drugemu.

Ko je napočil sedmi oziroma osmi dan, mi je bilo vsega skupaj dovolj. Dekletu sem namignil, naj sledi mojim napotkom. Staršema sem dejal, da sva ob kampu opazila potko, po kateri sva se želela sprehoditi do razgledne točke in k sreči sta mi brez oklevanja verjela in nama dejala, naj si vzameva čas in ogledava naravo, medtem ko sta sama ostala pri avtodomu in pričela pripravljati kosilo.

Zdelo se mi je, da sva z dekletom poletela v bližnje grme, kjer sva pričela z iskanjem dobre lokacije za seks. In bolj kot sva jo iskala, bolj sem postajal potreben. Potrebni so bili kar štirje poskusi, da sva našla košček narave, kjer sva bila popolnoma sama. V tistem trenutku sem imel tako trdega, da ne bi zdržal niti sekunde dlje!

Malo me je sram, ampak moram priznati, da se je akcija precej hitro zaključila. Zdelo se mi je, da sem svoj penis ravno dal v svojo punco, ko mi je že prišlo. Počutil sem se kot najstnik, ki ne zna zdržati dlje kot nekaj sekund. K sreči je dekle razumelo mojo situacijo.

Od tistega potovanja dalje imava s punco vedno izdelan načrt, kje in kdaj se bova prepustila eden drugemu. In vedno, ampak res vedno, imava tudi plan B."

Preberi šeNaša bralka pravi: Če želita posebno izkušnjo, SEKSAJTA na tem mestu (ker bosta navdušena)

Priporočamo tudi:  "Kar naenkrat sem svojo golo fotografijo videla v znani slovenski reviji" (nerodna izpoved Celjanke)