Naša bralka pravi: Če želita posebno izkušnjo, SEKSAJTA na tem mestu (ker bosta navdušena)

Slišali smo že za seks v avtu in seks v naravi, ampak TA lokacija je presenetila še nas! 

Naša bralka pravi: Če želita posebno izkušnjo, SEKSAJTA na tem mestu (ker bosta navdušena) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 4. 2022

Študentske zabave, alkohol in podivjani hormoni so popolna kombinacija za najbolj neverjetne seks izpovedi in tudi spodnja izpoved naše bralke je popoln dokaz tega. 

»Tako, kot vse nore seks zgodbe iz mojega življenja, se je tudi ta začela na isti lokaciji: v nočnem klubu. S prijateljico sva se odločili, da si zasluživa sproščen večer z veliko pijače in plesa. In to sva tudi storili.

Po večerji sva se odpravili v center Ljubljane, kjer sva najprej obiskali nekaj barov, nato pa sva se sprehodili do znanega ljubljanskega nočnega kluba.

Čeprav sva bili na začetku sami, sva v klubu kmalu srečali sošolce s fakultete in šele takrat se je začela prava zabava. Med skupino sošolcev je bil tudi fant, s katerim sva se že od prvega dneva pouka konstantno spogledovala, zato ni minilo dolgo, da sva začela skupaj plesati in pri tem zelo očitno flirtati.

Hitro je prišlo do točke, ko sva si zaželela nekaj samote, zato sva odšla iz kluba. Iskreno povedano, ni se nama dalo čakati na prevoz iz centra do njegovega stanovanja v Bežigradu, zato sva skušala poiskati samoten kotiček med ljubljanskimi ulicami, ki so bile tisti večer kot zanalašč polne zabave željne mladine.

Očitno je alkohol naredil svoje, saj se mi je v enem trenutku pojavila super ideja. Ker so okolico kluba prenavljali, so bile povsod ograje in lestve, ki so vodile na streho, zato sem predlagala, da greva gor, saj naju tam zares nihče ne bi videl. Na moje presenečenje je bil on takoj za, zato sva splezala gor, on se je ulegel na streho, jaz pa sem ga zajahala.

Seks ni bil dober, ampak vrhunski, saj je celotna streha zaradi glasne glasbe v klubu vibrirala. Bilo je, kot na bi sedela na pralnem stroju!

Adrenalin je zagotovo naredil svoje, saj to izkušnjo še danes štejem med svojih top pet seks izkustev. In sedaj mi ne preostane drugega, kot da najdem še kakšno bolj noro lokacijo!«

Fotografije: Profimedia

Preberi še: 'Po sedmih letih seksa sem svoj PRVI orgazem doživela v TEJ pozi' (užitek zagotovljen)

Priporočamo tudi: "Nedolžnost sem izgubil v trojčku, in TAKŠEN je bil moj prvi seks" (resnična zgodba Slovenca)