"Kar naenkrat sem svojo golo fotografijo videla v znani slovenski reviji" (nerodna izpoved Celjanke)

O, neeeee! Tole je noro neugodna situacija, to dekle iz Celja pa se je vanjo spravila zato, ker je pristala na TOLE! 

"Kar naenkrat sem svojo golo fotografijo videla v znani slovenski reviji" (nerodna izpoved Celjanke) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 5. 2022

Kaj se zgodi, ko prijateljici fotografinji narediš uslugo in zanjo poziraš gola? V nekaterih primerih nič, spet v drugih pa nepričakovano pristaneš v eni izmed najslavnejših modnih revij na svetu! Ja, prav to se je zgodilo naši bralki in ne boš verjela, kako je to izvedela!

"Od nekdaj sem si želela umetniško fotografijo svojega golega telesa. Nikakor nisem želela fotk, kot jih vidiš v raznih erotičnih revijah, kjer je vse vidno, želela sem si le artističen oris svojega golega telesa. Menim namreč, da je nekoliko skrito golo telo veliko bolj seksi kot tisto, ki je vsem na pogled.

Srečo sem imela, da je ravno pred kratkim podobno želela ustvariti prav moja kolegica, ki je fotografinja. "Za nek majhen projekt," je rekla, ko mi je predstavila idejo, da bi me fotografirala golo. In na to sem tudi pristala.

Cela izkušnja s fotografiranjem je bila v resnici zelo prijetna, počutila sem se varno in hkrati lepo. Po nekaj umetniških fotografijah sva tako naredili še nekaj bolj odkritih v peneči kadi, ki je skoraj v celoti zakrila moje telo. Videla se je le moja dojka. Majhna in poskočna dojka, ki še zdaleč ni spominjala na tiste iz pornografije.

Od fotografiranja sta minila že dobra dva tedna, ko mi je fotografinja v navdušenju zapisala, da jo je kontaktirala zelo znana modna revija, ki je želela prav te gole fotografije objaviti v eni izmed svojih izdaj.

Ob tem so poslali tudi specifično fotografijo, ki jih je najbolj navdušila. Šlo je za fotko, na kateri je bila v samem centru, brez umetniške skrivnosti, moja dojka. K sreči se obraza na fotografiji ni videlo. In tako se je zgodilo.

Moja gola fotografija je pristala v znani modni reviji. Ko sem videla, kje je pristala moja gola dojka, se mi je v glavi pojavilo zgolj eno samo vprašanje: "Fak, kako naj to povem staršem?"

Če sem iskrena, sem na fotografijo pravzaprav ponosna. Če ne drugega, se bom lahko svoje majhne in poskočne dojke spominjala na stara leta, ko bo ta visela nekje pri kolenih." 

Preberi še: "Ko mi je prišlo, se nisem mogla zadržati in naredila TO" (Koprčanka o nepričakovanem DODATKU med akcijo)

Priporočamo tudi: 'Po TV sem izvedela, da se je moj tip s Tinderja kriminalec, in storila sem TO' (korona izpoved Slovenke)