"Fantje, kaj se dogaja z vami - zakaj se bojite žensk?" (izpoved obupanega dekleta)

Tudi v uredništvu imamo podobno izkušnjo s trenutno generacijo fantov. Kaj pa o tem meniš ti?

"Fantje, kaj se dogaja z vami - zakaj se bojite žensk?" (izpoved obupanega dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 7. 2022

"Sem v svojih dvajsetih letih. Fanta nimam. In ga tudi ne morem imeti. Kako le, če pa se me vsi bojijo? Kaj se je zgodilo s fanti? Sem študentka, uspešna, pridna, delavna, lepa in postavna, skrbim zase kot se le da, nisem vzvišena, sem prijazna. Ampak fantje se me ustrašijo. Vsi. Do zdaj sem v svojih 20+ letih spoznala le enega, ki se me ni bal, pa še z njim se na koncu ni izšlo, verjetno se me je tudi on začel bati," je na slovenskem forumu zapisalo mlado dekle.

"Pa to ni izjema, to je zadnje čase kar vsak fant. Kaj se dogaja? Zakaj se vsi tako bojijo punc? Ali je problem, da so še premladi, a bodo v svojih 30-ih dozoreli?"

Želiš, da se tvoja NOVA zveza obnese? Poglej, kako pogosto se morata videvati v resnici (in zakaj)

No, odgovori ostalih uporabnikov so bili precej deljeni. Te zanima, kaj so zapisali?

1. "Na misel mi pade dvoje: ali si taka bomba, da je na robu izliva samo če te vidi, ali pa imaš na obrazu tako v nebo vpijočo napako, da človek ne more, da ne bi strmel vanjo, pa raje gleda stran. Recimo ogromno črno izbočeno znamenje z dlakami ali oko, ki gleda navzven v čisto drugo smer in težko loviš očesni kontakt ali kaj podobnega. Ali če bi imela potetoviran obraz," je v šali komentiral eden izmed komentatorjev.

2. "Bi rekla, da imaš najbrž zelo zoprn karakter in misliš, da si center vesolja. Noben normalen človek takih ljudi ne mara in se jih izogiba," je ostro zapisala ena izmed uporabnic.

3. Eden izmed njih je šel še korak dlje: "Današnji fantje so pi***… Izberi raje starejšega - v 30ih, 40ih, dobro situiranega."

4. "Jaz mislim, da je problem v dekletih. Ta čisto preveč pričakujejo. Pričakujejo več, kot pa bi od sebe pričakovale. Nekak ste si krive same, ker mislite da do vas mora moški neprestano biti kavalir. Smo v enakopravnem položaju in tudi obratno se spodobi."

5. "Fantje v današnjih časih zelo težko postanejo moški. In fant pri zreli, odločni in uspešni ženski pač nima kaj za iskati. Simple as that. Zakaj pa fantje ne dozorijo? Ne vem - morda vojska, morda vzgoja, morda sola … se ne mislim poglabljat, je pa zapisano odraz trenute situacje, kakor jo jaz dojemam. Pa še vzpodbuda za avtorico objave: Ne spuščaj kriterijev, ker nima smisla povoziti samega sebe za srečo," je pozitivno zaključila ena izmed uporabnic.

Kaj pa na to praviš ti? Se fantje res bojijo močnih žensk?

Fotografije: Profimedia

Preberi še: "Po dveh letih sem pisala tipu, s katerim sva imela poletno romanco, in zgodilo se je TOLE" (resnična zgodba)

Priporočamo tudi: 5 razlogov, zakaj bi morala (oba!) REDNO masturbirati, četudi sta že poročena