"Po dveh letih sem pisala tipu, s katerim sva imela poletno romanco, in zgodilo se je TOLE" (resnična zgodba)

Ko boš prebrala tole zgodbo, si boš takšne poletne romance v hipu zaželela tudi sama! 🥰

"Po dveh letih sem pisala tipu, s katerim sva imela poletno romanco, in zgodilo se je TOLE" (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 7. 2021

Srečanje s tem fantom je bila čista usoda: medtem ko sem bila v Mehiki, sem srečala prijateljico iz otroštva, ki je nisem videla, odkar sem imela 5 let; naslednji večer sva se odpravili na pijačo z njenim pretirano sarkastičnim (kot sem sama?), zelo privlačnim in zabavnim prijateljem, v katerega sem se – presenetljivo – v hipu zatreskala in z njim preživela preostanek potovanja.

Vrnitev v domače mesto je bila grozna in prisegla sem si, da se več nikoli ne bom tako hitro navezala na nekoga (seveda se tega nisem držala). Minili sta dve leti, a nekako ga še vedno nisem prebolela. Zmeraj sem se spraševala, kaj bi se zgodilo, če bi živela v istem mestu. Še vedno sva namreč v rednem kontaktu.

Zato sem mu napisala sporočilo.

Jaz: "A) Kaj misliš, da bi se zgodilo z nama, če bi v Mehiki ostala dalj časa? B) Zakaj misliš, da se nama ni obneslo?"

On: "Zaradi razdalje. Če bi lahko, bi te imel ob sebi pri zajtrku, kosilu in večerji. To veš."

*Tega nisem vedela, sem pa vesela, da zdaj vem.*

Jaz: "Ok ..."

On: "Veš, zelo dobro nama je šlo. Nisva bila ravno še na tisti stopnji, ko drug drugemu zaključujeva stavke, a za to preprosto nisva imela dovolj časa. V času, ki nama je bil dan, sva se močno povezala, in to je razlog, da sva še zdaj v kontaktu."

Jaz: "Zdi se mi, da sem se v tako kratkem času, ki sva ga imela, resnično močno zaljubila vate. In kar nekaj časa sem potrebovala, da sem to prebolela. Ampak zdaj te obožujem na prijateljski način in očitno je, da sva še zmeraj močno povezana."

On: "😍😍😍 Tudi jaz tebe obožujem, a midva nikoli ne bova mogla biti samo prijatelja ... Vate sem bil noro zatreskan; še zmeraj sem malo."

Zdaj mi je glede razdalje še huje, a pomirja me to, da so bila čustva obojestranska. Priznam, da sem imela obdobje, ko je bila moja samozavest na dnu, ker mi zveza na daljavo ni uspevala.

Verjetno so mi to prepričanje, da je v ljubezni vse mogoče, vcepile v glavo vse knjige, ki sem jih prebrala kot najstnica. Ampak ljubezen in razmerja SO zapletena. Včasih tisti kliše "prava oseba, napačen trenutek" resnično drži.

Zdaj imava v načrtu, da se konec leta skupaj odpraviva na eno potovanje.

Po Tari Jane O'Reilly 

Preberi še: Ljubezenski horoskop: TO lahko letošnje poletje pričakuje tvoje astro znamenje

Priporočamo tudi: "Spim s sinom od svoje prijateljice" (izpoved Slovenke)