"Delam kot erotični spremljevalec in o ženskah sem spoznal TRI STVARI" (iskren zapis moškega)

Verjeli ali ne, orgazem ni vse.

"Delam kot erotični spremljevalec in o ženskah sem spoznal TRI STVARI" (iskren zapis moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 6. 2022

Ime mi je Mitch Larsson. To ni moje pravo ime, ampak, da bi lahko počel to, kar počnem, je pomembno, da vsaj nekje naredim mejo.

Vsakdo, ki me pozna, ve, da sem sicer precej odprt človek. Minilo je že nekaj let, odkar sem se pri svojih 41 odločil, da sprejmem tveganje in vstopim v čudoviti svet erotičnega spremstva.

Iskreno lahko povem, da je bila to ena najboljših odločitev v mojem življenju.

Moje stranke so mi omogočile vpogled v nekaj, kar lahko vidijo le redki moški, in čeprav ne trdim (kot tudi ne more trditi noben drugi moški), da sem kakršenkoli strokovnjak za ženske, se mi zdi zanimivo, da delim nekaj stvari, ki sem jih opazil.

1. Ženske vedo, kaj hočejo ... ampak tega ne povedo.

Ženske, ki sem jih spoznal, točno vedo, kaj želijo v spalnici, a vendar prepogosto niso dovolj samozavestne oziroma jim ni prijetno to jasno in glasno povedati.

Vprašajo me "Je to OK?", "Ti je to všeč?" ali pa celo "Ali to počnem prav?", a vendar mi le redko povedo, kako se same počutijo – razen v primeru, da jih k temu sam spodbudim.

Moje stranke očitno poznajo svoje 'točke' bolje, kot bi jih jaz lahko kadarkoli spoznal, zato si olajšam delo s tem, ko jih vprašam, kako točno najlažje doživijo orgazem.

Spolni delavci razkrili najbolj NORE stvari, ki so jih morali početi za denar

2. Orgazmi zahtevajo svoj čas.

Ko se s strankami pogovarjam o tem, kaj jim pomaga doživeti orgazem, jim zagotovim, da v procesu uživam prav toliko kot one same. Želim, da vedo, da se lahko popolnoma sprostijo in se ne obremenjujejo s tem, kako se jaz počutim.

Spodbujam jih, da me pravzaprav odmislijo in, če je nujno, tudi pozabijo name, da se lahko osredotočijo ter se prepustijo valovom užitka, ki jih bodo sčasoma popeljali do vrhunca.

Razumem, da proces zahteva čas in potrpljenje – pri nekaterih več, pri drugih manj. V veliki večini primerov pa nekje med 5 in 15 minut.

3. Orgazmi niso vse.

Ko moje stranke ne doživijo orgazma, vsakič ostanem presenečen, kako malo se s tem obremenjujejo. Seveda bi bilo lepo, če bi se vsakič zgodilo, a vendar k meni prihajajo zaradi celotnega procesa ljubljena, od pogovora in flirtanja do poljubljanja in crkljanja.

Le redko se mi je zgodilo, da je stranka postala razdražena, če ni doživela orgazma in bila prepričana, da se najino srečanje konča šele, ko se to zgodi. Ampak to se zgodi le občasno.

Večina jih je več kot zadovoljna s prijetno in ljubečo intimnostjo, za katero sva se oba maksimalno potrudila.

Po predlogi Mitcha Larssona

Preberi še: 'V Portorožu sem v glavni sezoni podnevi SEKSAL na plaži - bilo je nepozabno' (vroča izpoved bralca)

Priporočamo tudi: "V ženini garderobni omari sem našel kondome, ona pa se je na to odzvala TAKO" (zapis moškega)