'V Portorožu sem v glavni sezoni podnevi SEKSAL na plaži - bilo je nepozabno' (vroča izpoved bralca)

Če te zanima, kako sta izpeljala vročo akcijo brez, da bi bila kaznovana, si preberi tole. 🔥

'V Portorožu sem v glavni sezoni podnevi SEKSAL na plaži - bilo je nepozabno' (vroča izpoved bralca) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 6. 2021

Tole pa je bila zares zelo drzna odločitev!

Seks na javnih prostorih je lahko precej zabaven, a zna biti tudi zelo stresen. Spodaj preberi zgodbo bralca, ki je sredi poletne sezone seksal v kabini na plaži v Portorožu.

»S skupino prijateljev smo se sredi avgusta odpravili na slovensko obalo in tam preživeli nekaj čudovitih dni. Morje, zabava in druženje, kaj boljšega si lahko človek zaželi?

Nekega večera smo v baru spoznali skupino študentk iz Španije in se hitro povezali ter se dogovorili, da naslednji dan skupaj preživimo na plaži. Imeli smo se zares super, skupaj smo plavali, pili koktajle in se celo odpravili na vožnjo s čolnom.

"Pozabila sem, da imam TAMPON, in seksala. Ugotovila sem, ko ... "

Dekleta so bila zares super, z eno pa sem se še posebej povezal in imel sem občutek, da sva si všeč. Po nekaj koktajlih, ki so na vročem soncu še dodatno vplivali na moje počutje, mi je dekle prišepnilo na uho in me vprašalo, če bi jo pospremil do kabine, da se preobleče.

Dejala je, da potrebuje nekoga, ki bi stražil pred vhodom, da ne bi kdo prišel noter.

Sam sem bil seveda takoj za in odpravila sva se do kabin, kjer je bila ogromna gneča, zato sva imela čas za pogovor in flirtanje. Ko je končno prišla na vrsto, je odšla v kabino, jaz pa sem jo čakal zunaj.

Ker je vse skupaj trajalo kar nekaj časa, sem jo vprašal, če potrebuje pomoč ona pa mi je dejala, naj pridem v kabino. Nekoliko sramežljivo sem odprl vrata ona pa me je prijela za roko in hitro potegnila v majhen prostor in poljubila ter z roko segla v moje hlače.

'Med enim SEKSOM sem doživela 7 orgazmov, in TO je razlog, zakaj' (resnična zgodba Celjanke)

»Vau, kako noro,« sem pomislil sam pri sebi in jo stisnil k sebi, ona pa je šla na kolena in slekla moje hlače ter me začela oralno zadovoljevati. Priznam, da sem bil precej živčen, saj je bilo pred vrati garderobe veliko ljudi in hrupa, a sem na to hitro pozabil, saj si je vroča Španka odvezala vrvico od zgornjega dela kopalk in me pri tem poželjivo pogledala.

Ne vem, ali mi je bilo bolj vroče zaradi situacije, v kateri sem se znašel, ali zaradi dejstva, da je bilo skoraj 35 stopinj, ampak v tistem trenutku nisem imel razloga za pritoževanje. Španka je bila zares nora, sploh se ni obremenjevala z dejstvom, da sva v javnosti. Nepozabno. Škoda, da je bil to zadnji dan, ki sva ga preživela skupaj. Ampak je bil pa zaradi tega toliko bolj nepozaben.

Ah, kako pogrešam te vroče poletne avanture.«

Fotografije: Profimedia