Če tvoj dragi s teboj počne TO, zanj NISI le ena izmed mnogih

Morda moški res niso pretirano vešči z besedami, zato pa ženske odlično beremo med vrsticami.

Če tvoj dragi s teboj počne TO, zanj NISI le ena izmed mnogih (foto: Profimedia) Profimedia
18. 10. 2022

Teh 10 znakov kaže, da zanj nisi le ena izmed mnogih:

1. On je tvoja podpora v vsakem trenutku.

Ni enostavno biti v podporo osebi, ki se ji je življenje postavilo na glavo. Pogosto niti ne vemo, kako bi ji lahko pomagali. No, v kolikor on kljub temu, da ne ve, kako bi ti pomagal, pokaže voljo, da ti olajša življenje in da je ob tebi ne glede na vse, vedi, da mu pomeniš ogromno.

2. Ob njem se počutiš varno, zaščiteno in ljubljeno.

Vedno je ob tebi, ko potrebuješ nekoga, na katerega se lahko zaneseš in mu zaupaš svoje težave. Pred njim ti ni nerodno jokati in veš, da ko ga boš potrebovala, bo ob tebi, da te objame, potolaži in ti reče, da bo vse v redu.

3. Tvoje potrebe in želje pogosto postavlja na prvo mesto.

Čeprav v razmerju njegovo obnašanje in določene stvari v zvezi pogosto vzameš za samoumevne, je moški, ki bo svoje potrebe postavil na drugo mesto, oseba, ki bo nedvomno vedno tukaj zate.

4. Z njim si lahko brez težav zamišljaš prihodnost (in on s teboj).

Ne glede na to, ali imaš pred očmi kompletno vizijo prihodnosti ali pa si preprosto lahko zamisliš svoje življenje z njim, je to definitivno znak, da ima vajina zveza potencial.

5. Drug drugemu sta najboljša prijatelja.

Morda sta šele na začetku razmerja, ko se med vama iskri na vse strani, ampak verjemi, da to obdobje "medenih tednov" ne bo trajalo večno. Seveda bosta še zmeraj čutila privlačnost (no, vsaj morala bi), a vendar tukaj nastopi pomembnost vajinega odnosa, ki nima veze s privlačnostjo. Se znata skupaj zabavati, družiti in preprosto uživati v družbi drug drugega? Potem si odkrila svojo sorodno dušo.

Preberi še:

6. Posluša, sliši in si zapomni vse, kar poveš.

Ali pa se vsaj trudi in ima dober namen. Ne glede na to, kako znaš včasih biti nerazumna, neutolažljiva, nerazumljiva ali muhasta. Čeprav se ti to morda zdi precej nepomembno, bo moški, ki mu je mar zate, želel vedeti vse, kar se dogaja v tvoji glavi.

7. On je tvoja najmočnejša gonilna sila in motivacija.

Morda si oseba, ki ji v življenju pogosto primanjkuje poguma, hkrati pa imaš na dnevni bazi kup podjetniških idej ali želja, ki bi jih želela uresničiti. Pomembno je, da imaš ob sebi nekoga, ki verjame vate in te bodri ter opogumlja, da uresničiš svoje ideje, četudi se kdaj zdijo popolnoma nore.

8. Misel na življenje brez njega se ti zdi nemogoča in si tega ne želiš niti predstavljati.

Ne govorimo o materialni odvisnosti. V kolikor resnično uživaš v tem, da je v vsakem trenutku tvojega življenja ob tebi in si sploh ne moreš predstavljati, kakšno bi bilo brez njega, je on ta pravi!

9. V vsakem trenutku te zna nasmejati in spraviti v dobro voljo.

Morda so njegove šale popolnoma nesmiselne, njegov smisel za humor pa čuden ali otročji, a vendar, če te z njimi zna spraviti v boljšo voljo, si največja srečnica na svetu! Ker v življenju je včasih dovolj že samo to, da nekdo nate deluje kot antistresna terapija.

10. Spremembe vaju zbližujejo.

Pri tem mislimo na tiste res velike in pomembne spremembe, ki se zgodijo v življenju vsakega para. Sprememba službe, mesta bivanja, stanovanja, prihod otroka – vse te spremembe, pa če to hočeš ali ne, vplivajo na razmerje. V kolikor vaju le-te zbližujejo, sta lahko brez skrbi. Pari, ki držijo skupaj, so pari, ki ostanejo za vedno.

Prirejeno po: Cosmopolitan.hr

Preberi še: Če bi pari poznali tole, bi jih 40-55% MANJ šlo narazen (in se ločilo!)

Priporočamo tudi: TEH 7 znakov razkriva, da je vajino razmerje ZDRAVO kot dren!